Home / Sport / Cupa ”Wazary” la Kempo, ediția a II-a!

Cupa ”Wazary” la Kempo, ediția a II-a!

de Răzvan CĂLIN

Nu mai puțin de 180 de luptători din diferite județe sunt așteptați să vină în week-end la Bârlad pentru a participa la această competiție de arte marțiale.

Sâmbătă, 31 octombrie, Clubul ”Wazary Dojo” Bârlad va organiza cea de a II-a ediție a Cupei ”Wazary” la Kempo Submission. Competiția va începe la ora 9 și se va derula în sala de sport a Colegiului Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” din Bârlad.

”Cred că va fi cea mai importantă competiție de arte marțiale (ca și anvergură) care a fost găzduită de Bârlad până acum. Ne așteptăm să participe peste 180 de luptători de la diverse cluburi și asociații sportive din țară, cum ar fi din Brașov, Iași, Galați, Tecuci, Vaslui, Negrești, Huși și, bineînțeles, Bârlad. La concurs vor lupta sportivi pe toate categoriile de vârstă, de la cinci ani la 50 de ani. Competiția reprezintă o nouă oportunitate pentru sportivii noștri și de la celelalte cluburi participante să își verifice nivelul de pregătire. În același timp, este o ocazie de a lega noi prietenii, de a socializa și, nu în ultimul rând, de a face schimb de experiență”, ne-a declarat sensei Alexandru Rotaru, președintele ”Wazary Dojo” Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Nu mai puțin de 180 de luptători din diferite județe sunt așteptați să vină în week-end la Bârlad pentru a participa la această competiție de arte marțiale. Sâmbătă, 31 octombrie, Clubul ”Wazary Dojo” Bârlad va organiza cea de a II-a ediție a Cupei ”Wazary” la Kempo Submission. Competiția va începe la ora 9 și se va derula în sala de sport a Colegiului Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” din Bârlad. ”Cred că va fi cea mai importantă competiție de arte marțiale (ca și anvergură) care a fost găzduită de Bârlad până acum. Ne așteptăm să participe peste 180…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: