Home / Sport / Trei succese și un eșec pentru handbaliștii juniori

Trei succese și un eșec pentru handbaliștii juniori

Sfârșitul săptămânii trecute a programat o nouă etapă in cadrul Campionatului Republican al juniorilor la handbal, fete și băieți.

Ca și acum o săptămână s-au disputat partide doar la juniori I, ambele categorii și la juniori III. Juniorii II, fete și băieți și junioarele III nu au evoluat nici in acest week-end. Juniorii I, pregătiți de prof. Sergiu Bărdiță, șeful catedrei de handbal de la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui, au intâlnit, pe propriul teren, LPS Roman, în fața căreia s-au impus cu scorul de 30-27. Junioarele I, antrenate de prof. Gabriel Chirilă, au avut in față CSS Târgu Neamț. Partida a luat sfârșit cu rezultatul de 31-22 în favoarea vasluiencelor. Dacă băieții ocupă locul 2, cu 13 puncte, fetele se află pe locul 6, cu 6 puncte. Cele două echipe angrenate in competiție la juniori III, pregătite de prof. Laurențiu Cozma, respectiv Liviu Gugleș Neculai, au avut rezultate contradictorii. Gruparea lui Cozma a întrecut cu 28-23 LPS Piatra Neamț, în timp ce trupa lui Gugleș a fost învinsă de lidera LPS Suceava cu scorul de 23-27. LPS I se situează pe locul 3, cu 8 puncte iar LPS II a acumulat 6 puncte, zestre cu care ocupă in prezent poziția a cincea.

Runda viitoare se va consuma sâmbătă, 31 octombrie. (Marian MOCANU)

Sfârșitul săptămânii trecute a programat o nouă etapă in cadrul Campionatului Republican al juniorilor la handbal, fete și băieți. Ca și acum o săptămână s-au disputat partide doar la juniori I, ambele categorii și la juniori III. Juniorii II, fete și băieți și junioarele III nu au evoluat nici in acest week-end. Juniorii I, pregătiți de prof. Sergiu Bărdiță, șeful catedrei de handbal de la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui, au intâlnit, pe propriul teren, LPS Roman, în fața căreia s-au impus cu scorul de 30-27. Junioarele I, antrenate de prof. Gabriel Chirilă, au avut in față CSS Târgu…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: