Home » Sport » Trei succese și un eșec pentru handbaliștii juniori

Trei succese și un eșec pentru handbaliștii juniori

Sfârșitul săptămânii trecute a programat o nouă etapă in cadrul Campionatului Republican al juniorilor la handbal, fete și băieți.

Ca și acum o săptămână s-au disputat partide doar la juniori I, ambele categorii și la juniori III. Juniorii II, fete și băieți și junioarele III nu au evoluat nici in acest week-end. Juniorii I, pregătiți de prof. Sergiu Bărdiță, șeful catedrei de handbal de la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui, au intâlnit, pe propriul teren, LPS Roman, în fața căreia s-au impus cu scorul de 30-27. Junioarele I, antrenate de prof. Gabriel Chirilă, au avut in față CSS Târgu Neamț. Partida a luat sfârșit cu rezultatul de 31-22 în favoarea vasluiencelor. Dacă băieții ocupă locul 2, cu 13 puncte, fetele se află pe locul 6, cu 6 puncte. Cele două echipe angrenate in competiție la juniori III, pregătite de prof. Laurențiu Cozma, respectiv Liviu Gugleș Neculai, au avut rezultate contradictorii. Gruparea lui Cozma a întrecut cu 28-23 LPS Piatra Neamț, în timp ce trupa lui Gugleș a fost învinsă de lidera LPS Suceava cu scorul de 23-27. LPS I se situează pe locul 3, cu 8 puncte iar LPS II a acumulat 6 puncte, zestre cu care ocupă in prezent poziția a cincea.

Runda viitoare se va consuma sâmbătă, 31 octombrie. (Marian MOCANU)

Sfârșitul săptămânii trecute a programat o nouă etapă in cadrul Campionatului Republican al juniorilor la handbal, fete și băieți. Ca și acum o săptămână s-au disputat partide doar la juniori I, ambele categorii și la juniori III. Juniorii II, fete și băieți și junioarele III nu au evoluat nici in acest week-end. Juniorii I, pregătiți de prof. Sergiu Bărdiță, șeful catedrei de handbal de la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui, au intâlnit, pe propriul teren, LPS Roman, în fața căreia s-au impus cu scorul de 30-27. Junioarele I, antrenate de prof. Gabriel Chirilă, au avut in față CSS Târgu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: