Home » Administratie » Vasluiul sub lupă – Centrul civic este al tuturor! Chiar și a copiilor străzii!

Vasluiul sub lupă – Centrul civic este al tuturor! Chiar și a copiilor străzii!

vaslui sub lupa copiii strazii (2)1de Marian Mocanu

Profitând de soarele de toamnă, care a mai dezmorțit puțin atmosfera, mulți vasluieni au ieșit la plimbare. Unii nu s-au mărginit doar la a se bucura de ziua frumoasă, ci au tras și un pui de somn în bătaia soarelui.

Este vorba de câțiva copii ai străzii care își făceau siesta chiar pe scena din centrul Civic a municipiului Vaslui. Din păcate, nu s-au mărginit doar la atât, inoportunând sau cerând de pomană trecătorilor. Din fericire pentru amatorii de plajă, prin zonă nu și-a făcut apariția nici un polițist local, mai ocupați probabil să păzească băncile din parcul din apropierea Teatrului de Vară!

de Marian Mocanu Profitând de soarele de toamnă, care a mai dezmorțit puțin atmosfera, mulți vasluieni au ieșit la plimbare. Unii nu s-au mărginit doar la a se bucura de ziua frumoasă, ci au tras și un pui de somn în bătaia soarelui. Este vorba de câțiva copii ai străzii care își făceau siesta chiar pe scena din centrul Civic a municipiului Vaslui. Din păcate, nu s-au mărginit doar la atât, inoportunând sau cerând de pomană trecătorilor. Din fericire pentru amatorii de plajă, prin zonă nu și-a făcut apariția nici un polițist local, mai ocupați probabil să păzească băncile din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: