Google+
Home » Social » A plecat la pescuit, dar a sfârșit înecat!

A plecat la pescuit, dar a sfârșit înecat!

de Răzvan CĂLIN

Miercuri noaptea spre joi, Aurel Grecea, din Zorleni, a fost descoperit mort în râul Bârlad.

Aproape trei ore l-au căutat pompierii militari bârlădeni în noaptea de miercuri spre joi pe Aurel Grecea, un bărbat în vârstă de 64 de ani, care fusese dat dispărut chiar de fiul său. Din păcate, omul a fost descoperit mort, căzut în apa râului Bârlad.
Din primele cercetări a reieșit că bârlădeanul a plecat în cursul zilei de miercuri, 28 octombrie, pe malul râului Bârlad, la o partidă de pescuit. Omul și-a luat sculele de pescuit, s-a suit pe bicicletă și a mers pe malul râului, într-o zonă situată pe raza satului Simila, comuna Zorleni. Numai că, orele au trecut, s-a făcut seară și omul tot nu a mai revenit acasă. Îngrijorat că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, în jurul orei 22 fiul său a alertat prin 112 autoritățile. În scurt timp, cei de la Detașamentul Bârlad au trimis în zonă un echipaj dotat cu tot ce trebuie, inclusiv o barcă pneumatică. După aproximativ trei ore de căutări febrile, temerile cele mai negre s-au adeverit, din păcate. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit plutind pe râu, la o distanță de circa doi kilometri de locul unde își făcuse tabăra (și unde echipele de căutare au descoperit bicicleta și sculele de pescuit ale omului).
Cazul a fost preluat de polițiști care urmează să stabilească ce anume a provocat decesul bătrânului. Cel mai probabil, răspunsul la această întrebare îl vor oferi medicii legiști de la Morga Vaslui care urmează să efectueze autopsia.

de Răzvan CĂLIN Miercuri noaptea spre joi, Aurel Grecea, din Zorleni, a fost descoperit mort în râul Bârlad. Aproape trei ore l-au căutat pompierii militari bârlădeni în noaptea de miercuri spre joi pe Aurel Grecea, un bărbat în vârstă de 64 de ani, care fusese dat dispărut chiar de fiul său. Din păcate, omul a fost descoperit mort, căzut în apa râului Bârlad. Din primele cercetări a reieșit că bârlădeanul a plecat în cursul zilei de miercuri, 28 octombrie, pe malul râului Bârlad, la o partidă de pescuit. Omul și-a luat sculele de pescuit, s-a suit pe bicicletă și a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: