Google+
Home » Justitie » Bârladul sub lupă! Un nou episod din serialul de succes ”Parcări Bizonice”!

Bârladul sub lupă! Un nou episod din serialul de succes ”Parcări Bizonice”!

de Răzvan CĂLIN

Cel puțin din punctul de vedere al modului cum își parchează unii șoferi mașinile, traficul auto din Bârlad este sub semnul degringoladei. În repetate rânduri, cotidianul Est News a tras serioase semnale de alarmă, prezentând pe larg fiecare exemplu de parcare după cum i-a tunat șoferului prin cap. Ne vedem nevoiți să revenim pe acest subiect pentru că, se pare că încă mai sunt ”bizoni” care își parchează mașinile după cum ”vrea” mușchii lor.

De această dată, avem de a face cu un ”pachet promoțional”: doi șoferi cu gândire la fel de inteligentă precum și modul în care au parcat. După cum se vede și din imagini, cei doi au și-au parcat autoturismele pe un trotuar din centrul Bârladului, în apropiere de sediul Oficiului Poștal. Nu au găsit alt loc mai bun de parcarea decât pe trotuar. Pietonii s-or descurca ei, cumva, că de asta au picioare! Șoferul autoturismului Volvo a fost ceva mai ”descurcăreț” și a lăsat luminile de avarie aprinse, ca să nu cârtească lumea, cică. Oricum, ce-i drept, el a zăbovit preț de câteva minute, după care a plecat. Însă, proprietarul mașinii Honda, nu s-a grăbit mai deloc, dovadă că mașina a stat parcată pe trotuar preț de mai bine de o jumătate de oră. Dacă o ținem mult așa, avem toate șansele să ne trezim că șoferul din această categorie ”privilegiată” vor începe să-și parcheze ”agregatele” pe toate trotuarele din oraș, prin parcuri și, de ce nu, pe locurile de joacă pentru copii. Și așa nu-i trage nimeni la răspundere! 

de Răzvan CĂLIN Cel puțin din punctul de vedere al modului cum își parchează unii șoferi mașinile, traficul auto din Bârlad este sub semnul degringoladei. În repetate rânduri, cotidianul Est News a tras serioase semnale de alarmă, prezentând pe larg fiecare exemplu de parcare după cum i-a tunat șoferului prin cap. Ne vedem nevoiți să revenim pe acest subiect pentru că, se pare că încă mai sunt ”bizoni” care își parchează mașinile după cum ”vrea” mușchii lor. De această dată, avem de a face cu un ”pachet promoțional”: doi șoferi cu gândire la fel de inteligentă precum și modul în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: