Google+
Home » Justitie » Bătrână din Negrești căsăpită și apoi incendiată cu tot cu casă!

Bătrână din Negrești căsăpită și apoi incendiată cu tot cu casă!

de Răzvan CĂLIN

Femeia avea 93 de ani și a fost înjunghiată cu bestialitate de mai multe ori, după care autorul a dat foc garsonierei în care locuia femeia pentru a-și ascunde urmele, probabil.

cutitUn nou caz de crimă comisă cu o violență ieșită din comun i-a pus pe jar pe polițiștii și procurorii vasluieni. Victima este o femeie în vârstă de 93 de ani, Maria Paraschiv, din Negrești, iar autorul (sau autorii) crimei încă nu au fost identificați de anchetatori. Oribila faptă a ieșit la iveală vineri dimineață, în jurul orei 6, când în urma unui apel 112, s-a sesizat un incendiu izbucnit într-o garsonieră dintr-un bloc situat în centrul orașului Negrești. Cei care au alertat pompierii sunt vecinii femeii, care știind că aceasta locuia singură și că suferea de anumite afecțiuni, au realizat imediat că ceva rău s-a întâmplat cu ea. Mai ales că atât pe ferestrele garsonierei, dar și pe ușa acesteia, ieșea un fum dens. Echipele de pompieri sosite la fața locului au intervenit rapid și în doar câteva minute au reușit să localizeze și să lichideze incendiul. De altfel, pompierii au constatat că flăcările se manifestau doar la nivelul patului, așa încât au putut să-l stingă imediat. Cel mai mult le-a dat de furcă fumul, care se degaja în cantități foarte mari, garsoniera bătrânei fiind, practic, inundată de nori groși de fum. Pompierii au constatat, ulterior, că au ars doar o parte dintr-o plapumă și un palton. Din păcate, echipele de intervenție au mai făcut o descoperire care i-a oripilat: la aproximativ un metru de patul în flăcări, zăcea căzut pe covor trupul neînsuflețit al Mariei Paraschiv. Flăcările nu au atins trupul bătrânei, însă aceasta avea semne evidente că fusese victima unei agresiuni extrem de violente, prezentând mai multe plăgi înjunghiate. Pompierii și echipajul de pe ambulanța sosită la fața locului au realizat imediat că au în fața ochilor scena unei crime și au alertat polițiștii. În scurt timp, la fața locului a ajuns o echipă de investigatori, în frunte cu procurorul Alice Ruja de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Județean Vaslui.

”Am fost sesizați cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de omor comisă asupra unei femei în vârstă de 93 de ani. Trupul femeii prezintă mai multe plăgi înjunghiate, în cap, în gât, în zona inimii. În momentul de față, ancheta este în desfășurare și se fac cercetări pentru prinderea autorului/autorilor”, ne-a declarat procurorul Alice Ruja.

Multiplele lovituri de cuțit încasate de biata femeie lasă de înțeles că autorul este un individ lipsit de scrupule, care a înjunghiat-o cu sete, în repetate rânduri, fără a arăta nici un dram de milă. În plus, individul a încercat, probabil, să-și ascundă urmele, dând foc garsonierei, iar plapuma și paltonul bătrânei au fost obiectele pe care le-a folosit drept generatori de incendiu. Neșansa lui a fost că aceste obiecte au degajat o cantitate mare de fum, care în scurt timp a atras atenția vecinilor ce, ulterior, au alertat autoritățile. Cît despre mobilul acestei crime oribile, o variantă plauzibilă luată în calcul de anchetatori este cea a jafului. Vom reveni cu amănunte.

de Răzvan CĂLIN Femeia avea 93 de ani și a fost înjunghiată cu bestialitate de mai multe ori, după care autorul a dat foc garsonierei în care locuia femeia pentru a-și ascunde urmele, probabil. Un nou caz de crimă comisă cu o violență ieșită din comun i-a pus pe jar pe polițiștii și procurorii vasluieni. Victima este o femeie în vârstă de 93 de ani, Maria Paraschiv, din Negrești, iar autorul (sau autorii) crimei încă nu au fost identificați de anchetatori. Oribila faptă a ieșit la iveală vineri dimineață, în jurul orei 6, când în urma unui apel 112, s-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. Parlamentarii se tot ocupa de legi contra barbatilor care dau o palma femeii ,violatorilor ,dar nu de criminali si ucigasi .Pentru a stavili acest mare flagelreintroducerea pedeapsei cu moartea ar fi foarte utila.

%d blogeri au apreciat: