Home » Invatamant » ”De la mic la mare către mediul antreprenorial”

”De la mic la mare către mediul antreprenorial”

de Marian MOCANU

Un nou proiect al cărei beneficiar este Casa Corpului Didactic Vaslui a avut conferința de închidere în cursul zilei de ieri.

”De la mic la mare către mediul antreprenorial”, proiectul s-a axat pe un grup țintă format din 260 de elevi din 5 licee și o școală gimnazială dar și 200 de persoane ocupate în domeniul educației și formării inițiale de la Liceul Teoretic ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui, Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui, Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, Școala ”Manolache Costache Epureanu” Bârlad, Colegiul Național ”Cuza Vodă” Huși și Liceul Tehnologic ”Nicolae Iorga” Negrești.

Obiectivul general a vizat dezvoltarea sistemului de învățământ preuniversitar prin implementarea unei programe opționale de educație antreprenorială pentru elevi precum și formarea de cadre didactice implicate în aceste programe. La conferința de închidere au fost prezenți elevi și cadre didactice de la unitățile de învățământ cuprinse în proiect. Au luat cuvântul Cristinel Popa, director al Casei Corpului Didactic Vaslui, Măriuța Ciulei, inspector general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Ștefana Dumitru, de la Asociația Egomundi Călărași, parteneră in proiect, Cătălin Ignat, director al Liceului ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui, Tița Chiru, director al Colegiului Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad și Vasile Mariciuc, director al Liceului ”Nicolae Iorga” Negrești. Activitățile proiectului s-au derulat pe o perioadă de 18 luni.

de Marian MOCANU Un nou proiect al cărei beneficiar este Casa Corpului Didactic Vaslui a avut conferința de închidere în cursul zilei de ieri. ”De la mic la mare către mediul antreprenorial”, proiectul s-a axat pe un grup țintă format din 260 de elevi din 5 licee și o școală gimnazială dar și 200 de persoane ocupate în domeniul educației și formării inițiale de la Liceul Teoretic ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui, Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui, Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, Școala ”Manolache Costache Epureanu” Bârlad, Colegiul Național ”Cuza Vodă” Huși și Liceul Tehnologic ”Nicolae Iorga” Negrești. Obiectivul general a vizat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: