Home / Sport / A doua ediție a Cupei ”Wazary” la Kempo Submission, un real succes!

A doua ediție a Cupei ”Wazary” la Kempo Submission, un real succes!

de Răzvan CĂLIN

Competiția s-a derulat sâmbătă, în sala de sport a Colegiului ”Al I. Cuza” din Bârlad.

Sâmbătă, 31 octombrie, sala de sport a Colegiului Tehnic ”Al. I. Cuza” din Bârlad a găzduit cea de a II-a ediție a Cupei ”Wazary” la Kempo Submission. Organizată de Clubul ”Wazary Dojo” din Bârlad, competiția s-a dovedit a fi un real succes. Au participat nu mai puțin de 180 de sportivi cu vârste cuprinse între 5 și 50 de ani, de la opt cluburi de arte marțiale din țară: Shin Do Brașov, Musashi Ju Jutsu Piatra Neamț, Vip Guard Tecuci, Budokan Negrești, Gold Dragon Fight Huși, Alone Tiger Vaslui, Kentai Dojo Barlad și Wazary Dojo Barlad.

La finalul competiției, Wazary Dojo Bârlad a ocupat primul al podiumului cu 16 medalii de aur, 12 de argint și 20 de bronz. Restul clasamentului a arătat în felul următor:

Locul 2 Vip Guard Tecuci – medalii – 11 aur, 7 Argint si 3 bronz

Locul 3 Musashi Piatra Neamt – medalii – 8 aur, 8 Argint si 20 bronz

Locul 4 Kentai Dojo Barlad – medalii – 6 aur, 6 Argint si 8 bronz

Locul 5 Alone Tiger Vaslui – medalii – 3 aur, 3 Argint si 7 bronz

Locul 6 Gold Dragon Husi – medalii – 2 aur, 6 Argint si 12 bronz

Locul 7 Shin Do Brasov – medalii – 2 aur, 2 Argint si 6 bronz

Locul 8 Budokan Negresi – medalii – 1 aur, 2 Argint si 1 bronz

”Este de remarcat anvergura evenimentului sportiv desfășurat în Bârlad, drept pentru care țin să mulțumesc tuturor colaboratorilor care au fost alături de noi. Mulțumesc întregii familii Wazary pentru implicarea deosebită în organizarea acestui eveniment și, nu în ultimul rând, trebuie să felicit copiii noștri de la cele două secții ale clubului care au luptat pentru aceiași cauză, au luptat pentru onoarea și demnitatea artelor marțiale bârlădene. Sunt mândru ca sunt senseiul acestor sportivi minunați”, ne-a declarat sensei Alexandru Rotaru, președintele ”Wazary Dojo” Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Competiția s-a derulat sâmbătă, în sala de sport a Colegiului ”Al I. Cuza” din Bârlad. Sâmbătă, 31 octombrie, sala de sport a Colegiului Tehnic ”Al. I. Cuza” din Bârlad a găzduit cea de a II-a ediție a Cupei ”Wazary” la Kempo Submission. Organizată de Clubul ”Wazary Dojo” din Bârlad, competiția s-a dovedit a fi un real succes. Au participat nu mai puțin de 180 de sportivi cu vârste cuprinse între 5 și 50 de ani, de la opt cluburi de arte marțiale din țară: Shin Do Brașov, Musashi Ju Jutsu Piatra Neamț, Vip Guard Tecuci, Budokan Negrești,…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: