Home / Justitie / Hoț recidivist, prins în flagrant

Hoț recidivist, prins în flagrant

de Marian MOCANU
 
Un bărbat din Tanacu și-a făcut un obicei în a-și face „aprovizionarea” de prin cămările altora. Gheorghe Istrate din Tanacu a fost prins joi noapte după ce dăduse iama prin două magazine sătești. Individul, care mai avusese o condamnare tot pentru furt, a fost arestat preventiv, riscând o condamnare de 2 – 7 ani de închisoare.
 
În noaptea de joi spre vineri, Gheorghe Istrate s-a hotărât să-și reia fostele îndeletniciri și să „controleze” rafturile magazinelor din sat. Prima dată, speriat de alarma care se declanșase, nu a apucat să fure decât banii din casă și țigări, așa că s-a hotărât să mai încerce odată, la alt magazin. A forțat ușa și a început să fure tot ce-i cădea la mână. Polițiștii, alertați de primul furt, l-au surprins asupra faptului, așa că l-au „condus” la Postul de Poliție Tanacu, pentru audieri. Individul, care la 40 de ani, mai are deja două condamnări tot pentru furturi, atât din magazine cât și din locuințele vecinilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă pentru care riscă între 2 și 7 ani de închisoare.
Istrate fusese eliberat din închisoare cu mai puțin de un an în urmă, după ce ispășise o altă pedeapsă de trei ani de închisoare comisă, pentru că furase, atât de la un bar din sat, cât și de la o vecină, vin și țuică. Anterior, Gheorghe Istrate mai avusese alte condamnări, de fiecare dată tot pentru furt.
de Marian MOCANU   Un bărbat din Tanacu și-a făcut un obicei în a-și face „aprovizionarea” de prin cămările altora. Gheorghe Istrate din Tanacu a fost prins joi noapte după ce dăduse iama prin două magazine sătești. Individul, care mai avusese o condamnare tot pentru furt, a fost arestat preventiv, riscând o condamnare de 2 - 7 ani de închisoare.   În noaptea de joi spre vineri, Gheorghe Istrate s-a hotărât să-și reia fostele îndeletniciri și să „controleze” rafturile magazinelor din sat. Prima dată, speriat de alarma care se declanșase, nu a apucat să fure decât banii din casă și…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: