Home » Justitie » Pasagera unei mașini ce a intrat într-un gard, moartă în accident

Pasagera unei mașini ce a intrat într-un gard, moartă în accident

de Marian MOCANU
O femeie în vârstă de 62 de ani a murit după ce mașina în care era pasageră a intrat într-un gard de beton. Șoferița, o ieșeancă în vârstă de 26 de ani, neobișnuită să conducă un autovehicul cu remorcă, a pierdut controlul volanului și a intrat cu viteză în gardul unei locuințe din Tanacu, localitate unde dorea să ajungă.
Sâmbătă după-amiază, un accident rutier cauzat de lipsa experienței unei tinere șoferițe a dus la rănirea unei persoane și la moartea alteia. Ieșeanca Oana Faur, în vârstă de 26 de ani, conducea un autovehicul cu remorcă, în care avea drept pasageri o femeie în vârstă de 62 de ani și un bărbat în vârstă de 64 de ani când. Când a încercat să intre pe un drum comunal a pierdut controlul volanului și a intrat direct în gardul de beton a unei locuințe.
Impactul a fost atât de puternic, încât cei doi pasageri, care nu aveau centura de siguranță pusă, au suferit mai multe traumatisme. Transportați inițial la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, femeia de 62 de ani, care suferise răni grave, a fost dusă de urgență la un alt spital de specialitate din Iași. Din păcate, gravitatea leziunilor traumatice a dus la decesul femeii. Polițiștii vasluieni au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate condițiile producerii accidentului. Tânăra ieșeancă riscă dosar penal pentru ucidere din culpă.
de Marian MOCANU O femeie în vârstă de 62 de ani a murit după ce mașina în care era pasageră a intrat într-un gard de beton. Șoferița, o ieșeancă în vârstă de 26 de ani, neobișnuită să conducă un autovehicul cu remorcă, a pierdut controlul volanului și a intrat cu viteză în gardul unei locuințe din Tanacu, localitate unde dorea să ajungă. Sâmbătă după-amiază, un accident rutier cauzat de lipsa experienței unei tinere șoferițe a dus la rănirea unei persoane și la moartea alteia. Ieșeanca Oana Faur, în vârstă de 26 de ani, conducea un autovehicul cu remorcă, în care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: