Home / Sport / Rezultate favorabile pentru handbaliști

Rezultate favorabile pentru handbaliști

de Marian MOCANU

O nouă rundă din cadrul Campionatului Republican al juniorilor a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Toate cele 4 formații care au evoluat (din cele 7 înscrise în competiție) ale Liceului cu Program Sportiv Vaslui au obținut rezultate pozitive.

 Juniorii I, pregătiți de prof. Sergiu Bărdiță, au încheiat la egalitate, 24-24, partida disputată la Iași, cu LPS din localitate. Vasluienii se află, după 7 etape, pe locul 3, cu 14 puncte. Cele două campionate ale junioarelor I și al juniorilor II nu au programat nici în această sâmbătă jocuri, în schimb cel al junioarelor II a continuat cu runda a șasea, în care echipa antrenată de prof. Ramona Popa a întâlnit LPS Suceava. Partida a luat sfârșit cu scorul de 23-15 in favoarea vasluiencelor. In urma succesului repurtat acestea se află pe locul 5, cu 9 puncte. Dacă și junioarele III au avut liber, juniorii III s-au confruntat în cea de a șaptea etapă. Cele două echipe din Vaslui au repurtat victorii. Juniorii primei formații s-au distrat efectiv cu echipa ACS Campionii, cea de a treia grupare vasluiană înscrisă in competiție, 40-19, pentru ca echipa a doua să termine învingătoare la limită, 22-21, in fața celor de la LPS Piatra Neamț. De remarcat faptul că la pauza acestui meci nemțenii conduceau cu 13-8, însă la final gazdele au reușit să se impună. LPS I se situează pe locul 3, cu 13 puncte, in timp ce LPS II ocupă locul 4, cu 12 puncte. Runda următoare se va desfășura la finele săptămânii.

de Marian MOCANU O nouă rundă din cadrul Campionatului Republican al juniorilor a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Toate cele 4 formații care au evoluat (din cele 7 înscrise în competiție) ale Liceului cu Program Sportiv Vaslui au obținut rezultate pozitive.  Juniorii I, pregătiți de prof. Sergiu Bărdiță, au încheiat la egalitate, 24-24, partida disputată la Iași, cu LPS din localitate. Vasluienii se află, după 7 etape, pe locul 3, cu 14 puncte. Cele două campionate ale junioarelor I și al juniorilor II nu au programat nici în această sâmbătă jocuri, în schimb cel al junioarelor II a continuat…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: