Home / Social / Elevii de la Liceul ”Mihai Eminescu”, alături de victimele carnagiului de la București!

Elevii de la Liceul ”Mihai Eminescu”, alături de victimele carnagiului de la București!

de Răzvan CĂLIN

În pauza mare, elevii au format pe platoul liceului o imensă cruce în amintirea victimelor incendiului devastator de la Clubul ”Colectiv” din Capitală.

Ieri, elevii Liceului Teoretic ”Mihai Eminescu” din Bârlad au organizat o inedită acțiune prin care au ținut să-și arate sprijinul și solidaritatea cu victimele catastrofei din Clubul ”Colectiv” din București și familiile acestora. În pauza mare, la ora 10.50, sute de elevi din toți anii de studio (IX – XII) au ieșit pe platoul central și au format o imensă cruce. Drapelul țării a fost coborât în bernă și s-a păstrat un moment de reculegere în amintirea celor 30 de tineri care au decedat în urma dezastrului din Capitală. Elevii au purtat de asemenea candele aprinse și pancarte pe care erau inscripționate diverse mesaje: ”Solidaritate!”, ”Siguranță pentru viață!”, ”Tinerii eminescieni pentru victimele din colectiv!”, ”Vrem spitale, nu catedrale!” etc.

”A fost modul nostru de a ne arăta solidaritatea și sprijinul față de frații și surorile noastre care au pierit sau care au fost răniți în dezastrul de la București”, ne-a declarat Andra Pălmaciu, elevă la ”Liceul ”Mihai Eminescu” și unul dintre organizatorii evenimentului.

de Răzvan CĂLIN În pauza mare, elevii au format pe platoul liceului o imensă cruce în amintirea victimelor incendiului devastator de la Clubul ”Colectiv” din Capitală. Ieri, elevii Liceului Teoretic ”Mihai Eminescu” din Bârlad au organizat o inedită acțiune prin care au ținut să-și arate sprijinul și solidaritatea cu victimele catastrofei din Clubul ”Colectiv” din București și familiile acestora. În pauza mare, la ora 10.50, sute de elevi din toți anii de studio (IX – XII) au ieșit pe platoul central și au format o imensă cruce. Drapelul țării a fost coborât în bernă și s-a păstrat un moment de…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați la Casa ...

Invazia ciorilor în Vaslui a băgat în sperieți populația orașului

Mii de ciori au ”atacat” ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: