Home » Justitie » Peste 1.800 de țigări de contrabandă, descoperite la Vama Albița

Peste 1.800 de țigări de contrabandă, descoperite la Vama Albița

Peste 1.800 de țigări de contrabandă au fost descoperite de polițiștii de frontieră vasluieni în bagajele unor bărbați care încercau să le introducă ilegal în România. Astfel, autoritățile au găsit în bagajele personale ale celor doi șoferi ascunse și nedeclarate 93 de pachete de țigări de diferite mărci în momentul în care au trecut prin Vama Albița.

În baza profilului de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a efectuat controale amănunțite asupra autoturismelor conduse de un cetățean român de 22 de ani și un bărbat de 47 de ani, din Republica Moldova. Cu această ocazie, au fost descoperite 1.860 țigarete de diferite mărci, de proveniență Republica Moldova, ascunse în bagajele personale ale celor doi bărbați”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.

Cei doi șoferi au fost amendați cu câte 1.000 de lei fiecare, totodată dispunându-se și reținerea țigaretelor. (Ionuț PREDA)

Peste 1.800 de țigări de contrabandă au fost descoperite de polițiștii de frontieră vasluieni în bagajele unor bărbați care încercau să le introducă ilegal în România. Astfel, autoritățile au găsit în bagajele personale ale celor doi șoferi ascunse și nedeclarate 93 de pachete de țigări de diferite mărci în momentul în care au trecut prin Vama Albița. „În baza profilului de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a efectuat controale amănunțite asupra autoturismelor conduse de un cetățean român de 22 de ani și un bărbat de 47 de ani, din Republica Moldova. Cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: