Home » Sport » An bun la ”Viitorul”

An bun la ”Viitorul”

de Marian MOCANU

2015 a fost un an bun pentru Clubul ”Viitorul” Vaslui: sportivi, antrenori și conducere. Deocamdată au fost cucerite 49 de medalii.

Pe discipline situația se prezintă astfel: atletism (antrenori prof. Laurențiu Maxim și Ciprian Popa) – 3 medalii de aur, 10 argint și 14 bronz; lupte libere (antrenori Neculai Beligan, Vasile Frățilă și Marian Sluser) un aur, 5 argint, 9 bronz; taeqwondo WTF (antrenor Mihai Hondru) – 2 medalii de argint și 4 de bronz și judo (antrenor Octavian Ghiurțu) o medalie de bronz. De remarcat faptul că la două dintre secții, atletism și lupte libere, au obținut performanțe și la nivel internațional. Astfel, atletul Andrei Mihăiță Micu a cucerit medalia de argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European, găzduit de capitala Georgiei, Tbilisi, iar Andreea Păuc s-a clasat tot a doua la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă, care s-au desfășurat în acest an la Mangalia.

”A fost și este un an bun. Este pentru că încă nu s-a încheiat. Însă tot timpul este loc și de mai bine. Vom face tot posibilul să aducem și în continuare medalii pentru mișcarea sportivă de aici și nu numai. Ne axăm în mod special pe tinerii și foarte tinerii sportivi. Ei sunt schimbul de mâine în domeniul nostru de activitate”, ne-a declarat Alioșa Axinte, directorul Clubului Sportiv ”Viitorul” Vaslui.

Cu siguranță că aceste rezultate nu vor rămâne fără ecou, unii dintre reprezentanții clubului urmând a fi premiați, ca în fiecare an, la gala celor mai valoroși performeri ai județului, eveniment care se va desfășura luna viitoare, la Teatrul ”V.I. Popa din Bârlad.

de Marian MOCANU 2015 a fost un an bun pentru Clubul ”Viitorul” Vaslui: sportivi, antrenori și conducere. Deocamdată au fost cucerite 49 de medalii. Pe discipline situația se prezintă astfel: atletism (antrenori prof. Laurențiu Maxim și Ciprian Popa) - 3 medalii de aur, 10 argint și 14 bronz; lupte libere (antrenori Neculai Beligan, Vasile Frățilă și Marian Sluser) un aur, 5 argint, 9 bronz; taeqwondo WTF (antrenor Mihai Hondru) - 2 medalii de argint și 4 de bronz și judo (antrenor Octavian Ghiurțu) o medalie de bronz. De remarcat faptul că la două dintre secții, atletism și lupte libere, au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: