Google+
Home » Sport » Argint și bronz pentru echipele de oină ale Cronos Bârlad!

Argint și bronz pentru echipele de oină ale Cronos Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Sport Club Cronos Bârlad a căștigat două medalii de bronz și una de argint la Campionatul Național de Oină în Sală.

Recent, echipele de oină ale Sport Club Cronos Bârlad au avut o evoluție foarte bună la Campionatul Național de Oină în Sală. Competiția s-a derulat la Piatra Neamț, iar sportivii bârlădeni au revenit acasă cu trei medalii: una de argint la Juniori I și două de bronz la Juniori III și Juniori II.

”Sunt rezultate foarte bune care ne produc satisfacție și bucurie. A fost o competiție la care au participat echipe de la 10 cluburi de oină din întreaga țară. Toți adversarii au fost valoroși, echipe foarte puternice cu jucători bine pregătiți. Faptul că și noi am reușit să ne adjudecăm trei medalii spune multe despre valoarea echipelor noastre și a sportivilor noștri. Îi felicităm încă odată pentru reușita lor și sperăm să avem și pe viitor evoluții cel puțin la fel de bune”, ne-a declarat Sergiu Frangulea, președintele Cronos Bârlad.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Sport Club Cronos Bârlad a căștigat două medalii de bronz și una de argint la Campionatul Național de Oină în Sală. Recent, echipele de oină ale Sport Club Cronos Bârlad au avut o evoluție foarte bună la Campionatul Național de Oină în Sală. Competiția s-a derulat la Piatra Neamț, iar sportivii bârlădeni au revenit acasă cu trei medalii: una de argint la Juniori I și două de bronz la Juniori III și Juniori II. ”Sunt rezultate foarte bune care ne produc satisfacție și bucurie. A fost o competiție la care au participat echipe de la 10 cluburi…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: