Google+
Home » World » ATENTATE dejucate în Spania: A fost destructurată o celulă ISIS care plănuia să comită atentate la Madrid

ATENTATE dejucate în Spania: A fost destructurată o celulă ISIS care plănuia să comită atentate la Madrid

Autoritățile spaniole au destructurat o celulă a rețelei teroriste Stat Islamic, arestând trei marocani acuzați că încercau să comită atentate la Madrid, informează ediția spaniolă a publicației The Local. 

„A fost destructurată o celulă teroristă care plănuia să comită atentate la Madrid”, a comunicat Ministerul spaniol de Interne.

Trei islamiști de origine marocană, care au drept de rezidență în Spania, au fost arestați sub acuzația de activități teroriste.

„Spre deosebire de alți islamiști arestați în ultimele luni, acești oameni nu se ocupau cu recrutarea și îndoctrinarea tinerilor pentru a merge în Siria și Irak”, a declarat Jorge Fernandez Diaz, ministrul spaniol de Interne. „Obiectivul lor era să comită atentate în Spania”, a subliniat el.

Sursa; mediafax.ro

Autoritățile spaniole au destructurat o celulă a rețelei teroriste Stat Islamic, arestând trei marocani acuzați că încercau să comită atentate la Madrid, informează ediția spaniolă a publicației The Local.  "A fost destructurată o celulă teroristă care plănuia să comită atentate la Madrid", a comunicat Ministerul spaniol de Interne. Trei islamiști de origine marocană, care au drept de rezidență în Spania, au fost arestați sub acuzația de activități teroriste. "Spre deosebire de alți islamiști arestați în ultimele luni, acești oameni nu se ocupau cu recrutarea și îndoctrinarea tinerilor pentru a merge în Siria și Irak", a declarat Jorge Fernandez Diaz, ministrul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: