Home / Politic / Deputatul Adrian Solomon: „Demisia lui Ponta ne-a uimit”

Deputatul Adrian Solomon: „Demisia lui Ponta ne-a uimit”

Președintele executiv al PSD Vaslui, deputatul Adrian Solomon, susține că demisia lui Victor Ponta din funcția de premier a surprins pe toată lumea, urmând ca noul prim-ministru să fie aflat „probabil atunci când cineva o să-i scrie răspunsul pe prompter președintelui Iohannis”.

Demisia primului-ministru Victor Ponta este considerată drept o surpriză de către președintele executiv al PSD Vaslui, deputatul Adrian Solomon. Acesta susține că, în felul acesta, cei care au ieșit la manifestații în stradă au obținut ce au dorit. Liderul social-democrat vasluian crede că numele viitorul premier îl vom afla de la președintele Klaus Iohannis atunci când „cineva îi va scrie răspunsul pe prompter”.
„Demisia lui Ponta a surprins pe toată lumea. Ce au dorit, au obținut. Noi suntem în Parlamentul României și suntem la fel de uimiți. Acum așteptăm propunerea președintelui Iohannis să vedem dacă va vrea să mergem pe trendul de până acum, sau se doresc alegeri anticipate. Probabil când cineva o să-i scrie răspunsul pe prompter președintelui Iohannis, atunci o să aflăm și numele celui ce va fi propus pentru funcția de premier”, a declarat Solomon.
Pe de altă parte, prefectul județului Vaslui, Andrei Puică, vede ca pe o soluție alegerea unui guvern tehnocrat până la alegerile la termen de anul viitor.puica
„Sincer, m-a surprins și pe mine demisia domnului Ponta. Însă, pe de altă parte, mă gândeam că, probabil, s-a săturat și domnia sa de tot scandalul acesta din ultima perioadă. Să lăsăm și pe alții să vedem ce pot. Nu știu ce va fi pe mai departe. Poate vor fi organizate alegeri anticipate sau există și varianta ca președintele să numească un guvern tehnocrat care să gestioneze situația până la alegerile la termen de anul viitor”, a precizat prefectul Andrei Puică.
Premierul Victor Ponta a anunțat astăzi că și-a depus mandatul și că speră că demisia satisface cerințele oamenilor care au fost în stradă, adăugând că este nevoie de soluții raționale. (Ionut PREDA)

About Mihai Vasile

3 comments

  1. bichinet,buzatu,solomon=viata lui ALDOMORO.
    NE RUGAM LA DUMNEZEU POATE SCAPAM DE EI,25 DE ANI AU DISTRUS ACEST JUDET.
    AM VOTATA CA PROSTII MEREU -PSD SI EI N-AU FACUT NIMIC.NU LOCURI DE MUNCA,NU SOSELE,NIMIC!!!
    NU TREBUIE SA SCAPE ASA USOR TREBUIE TRASI LA RASPUNDERE DE CE ACEST JUDET A AJUNS ULTIMUL DIN EUROPA.

  2. Doamne ajuta să scăpăm de Solomon și clică lui de hoți !!!ORASUL NU ESTe AL VOSTRU !!!!!

    • Da prietene sa scapam de Manelistul Geluit si sa dam orasul pe mana Turnatorului Pulesu si Mumiei octogenare =))))

x

Check Also

Social-democrații bârlădeni au îndemnat electoratul să voteze cu inima

Mobilizare la urne. În ziua ...

Elevii bârlădeni au cele mai mici burse din țară! Boroș spune că nu sunt bani pentru majorarea cuantumului burselor școlare

Discuții aprinse, pe tema burselor ...

Liberalul Adrian Todireasa a scăpat cu avertisment, deocamdată

Biroul Politic Local al organizației ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: