Google+
Home » National » Guvernul anulează majorarea de salarii pentru Finanțe

Guvernul anulează majorarea de salarii pentru Finanțe

Guvernul a făcut un pas înapoi după ce Profit.ro a anunțat că salariile angajaților din aparatul central al Finanțelor vor crește cu 62% din noiembrie, ceea ce i-a determinat pe salariații din direcțiile financiare teritoriale să intre în grevă. Executivul a decis să anuleze această majorare prin ordonanță de urgență aprobată marți. 

Anularea creșterii salariale a fost strecurată în ultima propoziție a unui comunicat care se referă pe larg la un cu totul alt subiect, și anume măsurile destinate operatorilor economici din industria de apărare.

„De asemenea, prin Ordonanța de Urgență aprobată astăzi, a fost abrogat art.63 din OUG 47/2015 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2015 și unele măsuri bugetare. Prin acest articol se instituise acordarea unei majorări medii a salariilor de bază cu 22% pentru personalului din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, ANAF, Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili și Agenției Naționale pentru Achiziții Publice”, se arată în comunicat.

Sursa: money.ro

Guvernul a făcut un pas înapoi după ce Profit.ro a anunțat că salariile angajaților din aparatul central al Finanțelor vor crește cu 62% din noiembrie, ceea ce i-a determinat pe salariații din direcțiile financiare teritoriale să intre în grevă. Executivul a decis să anuleze această majorare prin ordonanță de urgență aprobată marți.  Anularea creșterii salariale a fost strecurată în ultima propoziție a unui comunicat care se referă pe larg la un cu totul alt subiect, și anume măsurile destinate operatorilor economici din industria de apărare. „De asemenea, prin Ordonanța de Urgență aprobată astăzi, a fost abrogat art.63 din OUG 47/2015…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: