Google+
Home » Monden » O româncă de revistă! Andreea Diaconu face pictoriale pe bandă rulantă în publicațiile de afară

O româncă de revistă! Andreea Diaconu face pictoriale pe bandă rulantă în publicațiile de afară

Frumoasa româncă Andreea Diaconu e zgârcită în declarații și nu vrea să vorbească deloc despre viața ei personală. Însă aceasta are apariții pe bandă rulantă în reviste de frumusețe, având luna și apariția. 

Superba bucureșteancă s-a lăsat pozată, de data aceasta, în ipostaze extrem de sexy de celebra fotografă americană Lachlan Bailey pentru prestigioasa revistă Vogue din China, în ediția din luna noiembrie.

Andreea și-a surprins fanii cu îndrăzneala din acest pictorial, ea acceptând să apară în fața aparatului de fotografiat aproape complet goală, având pe ea doar o haină de blană, în timp ce stă provocatoare pe o canapea de piele. În plus, cunoscutul fotomodel a devenit recent și imaginea colecției de iarnă a celebrei companii spaniole Massimo Dutti.

Diaconu apare în afișele publicitare ale firmei alături de fotomodelul danez Mikkel Jensen, cei doi promovând în special articolele vestimentare pentru schi. Andreea Diaconu, la doar 24 de ani, e unul dintre cele mai apreciate modele la nivel internațional.

Prima sa apariție pe un podium important de modă a fost la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecțiile primăvară-vară 2007. Apoi, au urmat colaborări cu designeri și case de modă celebre, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant, Giorgio Armani, Ralph Lauren și Chloe.

Sursa; libertatea.ro

Frumoasa româncă Andreea Diaconu e zgârcită în declarații și nu vrea să vorbească deloc despre viața ei personală. Însă aceasta are apariții pe bandă rulantă în reviste de frumusețe, având luna și apariția.  Superba bucureșteancă s-a lăsat pozată, de data aceasta, în ipostaze extrem de sexy de celebra fotografă americană Lachlan Bailey pentru prestigioasa revistă Vogue din China, în ediția din luna noiembrie. Andreea și-a surprins fanii cu îndrăzneala din acest pictorial, ea acceptând să apară în fața aparatului de fotografiat aproape complet goală, având pe ea doar o haină de blană, în timp ce stă provocatoare pe o canapea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: