Home » Justitie » TIR moldovenesc, răsturnat lângă Huși

TIR moldovenesc, răsturnat lângă Huși

de Marian Mocanu

Marți dimineață, în jurul orei 5.00, un camion de mare tonaj încărcat cu mase plastice care mergea spre vama Albița s-a răsturnat pe DE 581, Huși Albița. Circulația nu a fost afectată, TIR-ul răsturnându-se în afara părții carosabile.

Oboseala la volan a fost cauza unui accident rutier întâmplat ieri dimineață, în care a fost implicat un TIR cu numere din Republica Moldova condus de un tânăr șofer basarabean. Evenimentul s-a produs la ieșirea dintr-o curbă la stânga, la marginea localității Valea Grecului, comuna Duda Epureni. Pur și simplu, conducătorul auto a pierdut controlul volanului șila ieșirea din curbă a pătruns pe câmp, unde s-a răsturnat. Șoferul s-a cam încurcat în declarații, susținând ba că ar fi fost orbit de farurile unei mașini ce venea din sens opus, ba că ar fi vrut să evite un alt camion, intrat pe contrasens. În fapt, moldoveanul adormise la volan!

Circulația pe Drumul European 581 nu a fost afectată, vehiculul fiind răsturnat în afara părții carosabile, pe câmp. Reprezentanții societății au trimis ulterior un alt camion pentru a prelua încărcătura, formată din mase plastice și o macara pentru a repune pe roți vehiculul. Șoferul nu a fost rănit, alegându-se doar cu o zgârietură.

de Marian Mocanu Marți dimineață, în jurul orei 5.00, un camion de mare tonaj încărcat cu mase plastice care mergea spre vama Albița s-a răsturnat pe DE 581, Huși Albița. Circulația nu a fost afectată, TIR-ul răsturnându-se în afara părții carosabile. Oboseala la volan a fost cauza unui accident rutier întâmplat ieri dimineață, în care a fost implicat un TIR cu numere din Republica Moldova condus de un tânăr șofer basarabean. Evenimentul s-a produs la ieșirea dintr-o curbă la stânga, la marginea localității Valea Grecului, comuna Duda Epureni. Pur și simplu, conducătorul auto a pierdut controlul volanului șila ieșirea din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: