Home / Justitie / Doi tineri care fugeau de închisoare, prinși de polițiști

Doi tineri care fugeau de închisoare, prinși de polițiști

Doi tineri de 21 și 23 de ani, care fugeau de închisoare după ce fuseseră condamnați definitiv pentru tulburarea ordinii publice și furt calificat, au fost prinși de polițiști și încarcerați pentru ispășirea pedepselor de trei ani și jumătate, respectiv patru ani de închisoare.

Primul, de 23 de ani, din municipiul Bârlad, a fost identificat de polițiști alaltăieri. El este condamnat la patru ani de închisoare pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. În fapt, în octombrie 2013, în timp ce se afla într-un local din municipiul Bârlad împreună cu niște prieteni, persoana în cauză a provocat scandal public, în urma căruia au fost distruse bunuri din localul respectiv.
Cel de-al doilea vasluian a fost prins de polițiștii criminaliști în cursul nopții trecute, pe raza comunei Scânteia, din județul Iași. Tânărul de 21 de ani, din comuna Rebricea, a fost condamnat de Judecătoria Vaslui la trei ani și jumătate de închisoare pentru furt calificat, fiind dat în urmărire națională în cursul lunii trecute. În urmă cu aproape un an individul a intrat prin efracție în incinta unui magazin din Draxeni, după ce a escaladat un perete. Ajuns în interior, vasluianul a furat suma de 4.000 de lei. Cei doi tineri au fost urcați în duba Poliției și duși la Penitenciarul Vaslui, unde își vor ispăși pedepsele. (Ionut PREDA)

Doi tineri de 21 și 23 de ani, care fugeau de închisoare după ce fuseseră condamnați definitiv pentru tulburarea ordinii publice și furt calificat, au fost prinși de polițiști și încarcerați pentru ispășirea pedepselor de trei ani și jumătate, respectiv patru ani de închisoare. Primul, de 23 de ani, din municipiul Bârlad, a fost identificat de polițiști alaltăieri. El este condamnat la patru ani de închisoare pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. În fapt, în octombrie 2013, în timp ce se afla într-un local din municipiul Bârlad împreună cu niște prieteni, persoana în cauză a provocat scandal public, în urma căruia…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

ULTIMA ORĂ: Accident învăluit în mister la Roșiești, pe E 581. Un șofer a ”zburat” cu un Audi A6 după care a fugit de la locul faptei

Un accident învăluit în mister ...

Vasluian reținut pentru tâlhărie

Politiștii vasluieni au retinut un ...

UPDATE: Și-a completat garderoba cu o bluză furată dintr-un magazin din Bârlad

UPDATE: Tânara care a subtilizat ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: