Google+
Home » Sport » Campionii en-titre au terminat pe locul IV!

Campionii en-titre au terminat pe locul IV!

de Răzvan CĂLIN

Din nefericire, RC Bârlad nu a putut să-și asigure și în acest an trofeul de campioană a Diviziei Naționale de Seniori.

Deși mai este de disputat o etapă din actuala ediție a campionatului Diviziei Naționale de Seniori (DNS), pentru RC Bârlad actualul sezon competițional a luat sfârșit. Din păcate, campionii en-titre ai DNS nu au mai reușit să repete figura și în acest an. Ba chiar au ratat și podiumul, clasându-se pe locul IV.

”Am început sezonul competițional foarte bine. Am avut foarte multe victorii în prima parte, după care din partea secundă lucrurile au început să nu mai fie atât de pozitive. Au apărut erori și, mai ales în play – off, am înregistrat rezultate negative. Nu pot spune că echipa nu a mai fost la fel de bine pregătite ca la început. Dar, ceva nu a mai mers așa cum a trebuit. Asta e! În sport, ca și în viață, ai momente mai fericite, dar și mai puțin plăcute”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Bătălia pentru titlul de campioană a DNS se va da între echipele Poli Iași și CS Năvodari. În week-end, Poli Iași va juca în deplasare cu Știința Petroșani, iar CS Năvodari vor da piept, tot în deplasare, cu RCM Galați.

de Răzvan CĂLIN Din nefericire, RC Bârlad nu a putut să-și asigure și în acest an trofeul de campioană a Diviziei Naționale de Seniori. Deși mai este de disputat o etapă din actuala ediție a campionatului Diviziei Naționale de Seniori (DNS), pentru RC Bârlad actualul sezon competițional a luat sfârșit. Din păcate, campionii en-titre ai DNS nu au mai reușit să repete figura și în acest an. Ba chiar au ratat și podiumul, clasându-se pe locul IV. ”Am început sezonul competițional foarte bine. Am avut foarte multe victorii în prima parte, după care din partea secundă lucrurile au început să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: