Google+
Home » Invatamant » Două școli din Bârlad vor primi câte 5.000 de lei

Două școli din Bârlad vor primi câte 5.000 de lei

de Roxana NĂSTASĂ

trofeu-scoala-europeanaMinisterul Educației și Cercetării Științifice a publicat ordinul prin care vor fi acordați câte 5.000 de lei pentru fiecare unitate de învățământ preuniversitar, câștigătoare în cadrul competiției de obținere a certificatului „Școala europeană”, ediția 2015.

La nivelul județului Vaslui sunt două unități, din Bârlad. Este vorba de Școala „George Tutoveanu” (Scoala nr. 11) și Scoala „Manolache Costache Epureanu” (Scoala nr. 9).

Din 60 de unități de învățământ de la nivel national care au obținut acest certificat în 2015 și vor primi bani, cel din Bârlad ocupă primele poziții, Școala “George Tutoveanu” fiind chiar prima din toate, cu 185 de puncte.

„Sumele vor fi utilizate de către fiecare unitate școlară pentru dotări. Decizia privind bunurile care vor fi achiziționate aparține conducerii fiecărei unități de învățământ”, se arată în ordinul de ministru.

Odată obținut, certificatul „Școală Europeană” este valabil pentru o perioadă de trei ani, după care școala trebuie să candideze din nou pentru a reconfirma titlul obținut.

Comments

comments

de Roxana NĂSTASĂ Ministerul Educației și Cercetării Științifice a publicat ordinul prin care vor fi acordați câte 5.000 de lei pentru fiecare unitate de învățământ preuniversitar, câștigătoare în cadrul competiției de obținere a certificatului „Școala europeană”, ediția 2015. La nivelul județului Vaslui sunt două unități, din Bârlad. Este vorba de Școala „George Tutoveanu” (Scoala nr. 11) și Scoala „Manolache Costache Epureanu” (Scoala nr. 9). Din 60 de unități de învățământ de la nivel national care au obținut acest certificat în 2015 și vor primi bani, cel din Bârlad ocupă primele poziții, Școala “George Tutoveanu” fiind chiar prima din toate, cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: