Google+
Home » Invatamant » Fără Balul Bobocilor la Liceul Pedagogic!

Fără Balul Bobocilor la Liceul Pedagogic!

de Răzvan CĂLIN

Lipsa sponsorilor i-a obligat pe elevii de la acest liceu să renunțe la organizarea tradiționalului bal. Dar, este posibil ca evenimentul să se deruleze, la un nivel mult mai restrâns, în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Școlii.

Liceul PedagogicElevii Liceului Pedagogic ”Ioan Popescu” din Bârlad nu se vor mai putea bucura anul acesta de tradiționalul Bal al Bobocilor. Sau cel puțin nu va mai fi unul de anvergura celor din anii anteriori.

”Suntem încă în discuții pe marginea acestui subiect, dar cel mai probabil că vom renunța la organizarea acestui bal. Motivele nu sunt neapărat legate de evenimentele tragice de la București. În mai mult de faptul că nu am reușit să găsim resurse financiare, sponsori, pentru a susține această activitate. Clasa organizatoare are profil de arte plastice și ar fi dorit să realizeze un Bal al Bobocilor ceva mai aparte, mai special. Dar, ceea ce își propuneau ei are nevoie de o susține financiară mai consistentă. Din păcate, până în prezent, nu s-a reușit asigurarea bugetului necesar”, ne-a declarat Daniela Marinescu, directorul adjunct al Liceului Pedagogic Bârlad.

Însă, este posibil ca acest eveniment să fie totuși inclus în programul manifestărilor dedicate Zilelor Liceului Pedagogic. Acestea se vor derula în ultima săptămână din luna noiembrie, când liceul împlinește 144 de ani de existență și, printre evenimentele din program, ar putea fi strecurat și Balul Bobocilor. Bineînțeles că nu va mai fastul și anvergura de rigoare, dar decât deloc e bine și așa, cum s-ar spune.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Lipsa sponsorilor i-a obligat pe elevii de la acest liceu să renunțe la organizarea tradiționalului bal. Dar, este posibil ca evenimentul să se deruleze, la un nivel mult mai restrâns, în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Școlii. Elevii Liceului Pedagogic ”Ioan Popescu” din Bârlad nu se vor mai putea bucura anul acesta de tradiționalul Bal al Bobocilor. Sau cel puțin nu va mai fi unul de anvergura celor din anii anteriori. ”Suntem încă în discuții pe marginea acestui subiect, dar cel mai probabil că vom renunța la organizarea acestui bal. Motivele nu sunt neapărat legate de evenimentele tragice…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. Aha ,si directoarea vrea bani ,ca doar ce dracu ,balul e in numele liceului ,la fiecare bal primeste bani si nu face nimic in scoala aia ,poate-si cumpara un proiector in clasa ei ,si-a pus termopane numai la clasa ei si la muzica, unde-s “lautarii “care dau bani . Peste tot numai hoti ,la cati bani intra in liceul asta ,atelierele de sculptura si pictura ar avea toate dotarile ,pe cand au niste chevalete care le repara domnii profesori ,dusumeaua dispare incetul cu incetul ,numai zic ce e in atelierul de sculptura, pe jos nu mai este nimic ,decat in cateva parti sunt niste placi de gresie ,ai dat cu o matura acolo umpli juma de liceu cu praf,instrumentele de acolo sunt de ani de zile . Bun liceu , buna directoare !

%d blogeri au apreciat: