Home » Administratie » Festivalul Viei și Vinului Vaslui – victimă colaterală a efectului "Colectiv"

Festivalul Viei și Vinului Vaslui – victimă colaterală a efectului "Colectiv"

de Marian Mocanu

Organizatorii Festivalului Viei și Vinului Vaslui 2015 au luat decizia amânării acestuia până la o dată ce se va anunța ulterior. În aceste condiții este posibil ca reluarea tradiției acestui festival să fie amânată pentru anul viitor, așa cum s-a întâmplat anul trecut cu a XV-a ediție a ExpoZoo Agroind Vaslui.

Azi, la Vaslui, ar fi trebuit să înceapă Festivalul Viei și Vinului, eveniment la care erau așteptați peste 20 de producători din domeniul viticulturii și produselor tradiționale și meșteri populari. În contextul actualei situații sociale, în care protestele au cuprins toată țara, organizatorii evenimentului au decis amânarea acestuia. Decizia este salutară, în condițiile în care miercuri seara, în Centrul Civic a municipiului Vaslui s-au strâns peste 300 de vasluieni, în semn de solidaritate cu protestatarii din întreaga țară. Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare se face o nouă mobilizare pentru continuarea protestelor și în zilele viitoare. Manifestarea din centrul Vasluiului a fost pașnică, participanții mărginindu-se în a-și exprima revolta față de guvernanți doar prin scandarea de lozinci ori fluturarea de steaguri. Chiar și așa, nimeni dintre organizatori, Primăria și Consiliul Județean Vaslui, ori Camera de Comerț, Industrie și Agricultură nu și-a asumat riscul ca aceste manifestări să degenereze, mai ales în condițiile în care, în cadrul festivalului, urmau să aibă loc degustări de vinuri.

de Marian Mocanu Organizatorii Festivalului Viei și Vinului Vaslui 2015 au luat decizia amânării acestuia până la o dată ce se va anunța ulterior. În aceste condiții este posibil ca reluarea tradiției acestui festival să fie amânată pentru anul viitor, așa cum s-a întâmplat anul trecut cu a XV-a ediție a ExpoZoo Agroind Vaslui. Azi, la Vaslui, ar fi trebuit să înceapă Festivalul Viei și Vinului, eveniment la care erau așteptați peste 20 de producători din domeniul viticulturii și produselor tradiționale și meșteri populari. În contextul actualei situații sociale, în care protestele au cuprins toată țara, organizatorii evenimentului au decis…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

One comment

  1. PONTA a plecat.
    se va intoarce intr-o zi:
    cand!
    nimeni nu stie
    o melodie pentru toti directorii de la toate institutiile publice din Vaslui care trebuie sa aiba CARACTER si sa isi depuna demisiile ,sa plece,melodia schimbarii si la Vaslui dupa 25 de ani,cati tineri au trebuit sa moara.
    ULTIMA MELODIE CANTATA IN CLUB COLECTIV CLUBUL MORTII
    https://www.youtube.com/watch?v=6Rp5mNGuh6A