Home » Social » Protestele tinerilor iau amploare la Vaslui – ”Stați la balcoane, muriți de foame”

Protestele tinerilor iau amploare la Vaslui – ”Stați la balcoane, muriți de foame”

de Marian Mocanu

proteste vaslui1La Vaslui, sute de tineri au ieșit iar în stradă, în semn de solidaritate cu protestatarii din întreaga țară, și în speranța unei schimbări. După ce s-au adunat în Centrul Civic al municipiului și au aprins lumânări în memoria victimelor catastrofei de la clubul colectiv din București, tinerii au pornit într-un marș de protest din centrul Vasluiului până la gară. Agitând plancarte și steaguri, tinerii au scandat lozinci pentru a determina și alți locuitori să li se alăture.

Stați la balcoane, muriți de foame” și „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, au fost doar unele din scandările participanților la manifestația de protest, alături de „Ne vrem țara înapoi”, „Jos corupția!” sau „Uniți, salvăm toată România!”. proteste vaslui (1)În afara tinerilor, printre participanții la acțiunea de protest se aflau și părinți cu copii în brațe, ori persoane în vârstă, dornice ca, prin aceste manifestări, să se schimbe ceva în țară. „Consider că nu e de ajuns că și-a dat Ponta demisia. Întreaga clasă politică ar trebui reformată din temelii, și întreg sistemul actual de valori reconsiderat, pentru că de asta au murit oameni la Revoluție. Au ieșit și până acum oamenii în stradă, au mai fost proteste și greve ale diverselor sindicate, și nu s-a întâmplat nimic. Poate acum, vocea noastră, a poporului, se va face auzită, și va avea loc cu adevărat o schimbare în bine a vieților noastre!”, era de părerea unul dintre protestatari.

Pe rețelele de socializare continuă apelurile pentru ca, și în această seară, și în cele următoare, vasluienii să vină din nou în Centrul Civic pentru a protesta și a fi solidari cu victimele tragediei din clubul Colectiv. „Nu am câștigat decât o jumătate de victorie. Nu trebuie să ne oprim aici! În această seară, vasluienii patrioți sunt așteptați din nou în centrul orașului pentru a ne putea face auzite vocile!”, era unul din mesajele care circulau pe Facebook.

de Marian Mocanu La Vaslui, sute de tineri au ieșit iar în stradă, în semn de solidaritate cu protestatarii din întreaga țară, și în speranța unei schimbări. După ce s-au adunat în Centrul Civic al municipiului și au aprins lumânări în memoria victimelor catastrofei de la clubul colectiv din București, tinerii au pornit într-un marș de protest din centrul Vasluiului până la gară. Agitând plancarte și steaguri, tinerii au scandat lozinci pentru a determina și alți locuitori să li se alăture. ”Stați la balcoane, muriți de foame” și „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, au fost doar unele din scandările…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: