Google+
Home » Justitie » Doi vânători, împușcați într-o mașină

Doi vânători, împușcați într-o mașină

Doi vânători din județul Vaslui au ajuns răniți la spital, duminică, unul în stare gravă, după ce au fost împușcați într-o mașină în momentul în care o armă s-ar fi declanșat  accidental în timp ce se deplasau la o partidă de vânătoare pe raza comunei Oșești.

Potrivit primelor cercetări desfășurate de polițiștii vasluieni, cele două victime se aflau, împreună cu alți trei colegi vânători, într-o mașină condusă de unul dintre aceștia când, la un moment dat, o pușcă aflată între scaunele din față s-ar fi declanșat accidental. În consecință, glonțul din armă i-a străpuns mâna și genunchiul unuia dintre cei trei vânători aflați pe bancheta din spate și, după ce a lovit plafonul mașinii, a ricoșat în fața celui de-al bărbat. Preluate de ambulanțe, cele două victime, una în stare gravă, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

„La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care au declanșat cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul. În funcție de rezultatul anchetei și de evoluția stării de sănătate a victimelor, se va face și încadrarea juridică a faptei”, a declarat, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Medicii vasluieni au decis ca unul dintre vânătorii răniți să fie transferat la o clinică din Iași, având în vedere leziunile grave suferite. Transferul acestuia s-a făcut cu o ambulanță de terapie intensivă întrucât pentru elicopterul SMURD nu sunt condiții de zbor. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

Doi vânători din județul Vaslui au ajuns răniți la spital, duminică, unul în stare gravă, după ce au fost împușcați într-o mașină în momentul în care o armă s-ar fi declanșat  accidental în timp ce se deplasau la o partidă de vânătoare pe raza comunei Oșești. Potrivit primelor cercetări desfășurate de polițiștii vasluieni, cele două victime se aflau, împreună cu alți trei colegi vânători, într-o mașină condusă de unul dintre aceștia când, la un moment dat, o pușcă aflată între scaunele din față s-ar fi declanșat accidental. În consecință, glonțul din armă i-a străpuns mâna și genunchiul unuia dintre cei trei vânători aflați pe bancheta din spate și, după…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

5 comments

 1. un nume si un chip

  DE CE NU SE RESPECTA LEGEA SI LA VASLUI.BUNA SI GUSTOASA MAI ESTE CARNEA DE VANAT.

  Alertă la Galaţi: Descoperire şocantă pe o bancă din parc
  Publicat: Miercuri, 30 Octombrie 2013 18:16 //
  Actualizat: Miercuri, 30 Octombrie 2013 20:46
  // Sursa: romaniatv.net
  Alertă la Galaţi, după ce un tânăr a găsit un pistol, în parc.
  Poliţia a fost alertată în legătură cu un pistol găsit în parc
  El a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit arma cu gloanţe de cauciuc pe o bancă. Poliţia a descoperit că pistolul
  aparţine unui bărbat de 35 de ani, care îl deţine legal încă de anul
  trecut. El le-a spus poliţiştilor că vorbea la telefonul mobil şi şi-a
  uitat borseta cu arma pe banca pe care se aşezase.

  Pistolul a fost ridicat şi depus la camera de corpuri
  delicte, iar bărbatul a fost amendat cu 10.000 lei. De asemenea, i s-a
  anulat şi dreptul de a deţine arme.

  Da lui Cadar ca si-a pierdut arma de vanatoare,arma letala pe strada
  si a gasit-o o persoana responsabila care a sunat la politie,sa luat
  ceva sanctiuni,in judetul vecin Galati unul care si-a pierdut pistolul
  cu bile arma neletala,a primit o amenda penala de 10.000 lei(o suta de
  milioane lei vechi),si i-a fost retras permisul de port arma pe 5 ani.

 2. un nume si un chip

  Jurnalistii ar trebui sa faca acum o investigatie in legatura cu acest caz,suntem curiosi ce masuri sau luat.

 3. va spun cum sta treaba
  e pusa o presine foarte mare pe vanatori sa faca cota impusa,la fiecare iesire seful de grupa vine cu autorizatia luata de la filiala,si ne spune ca a zis sefu ca trebuie sa facem un porc ca ii trebuie pentru directorul de la curtea de conturi,la alta iesire trebuie sa facem un porc ca e pentru directorul de la finante,alta data vine seful de grupa cu crotalul sa impuscam o capra ca e ziua lui nu stiu ce director,ordinele vin de la sefu de la filiala.
  cum sa mai respecti vreo regula de vanatoare ,cand in ziua respectiva mort copt trebuie sa faci porcul,altfel incepe sa tipe la filiala waa nu ati impuscat,cine a ratat.la iesirile la iepuri ca trebuie un iepure la sef,un fazan,de la toate grupele va dati seama.
  atatia zeci de porci la filiala unde se duc,atata vanat de la toate grupele.

 4. Autoritatile trebuie sa ia masuri pana nu este prea tarziu si fereasca Dumnezeu sa nu se intample o alta nenorocire au fost ca-m multe accidente de vanatoare in judet in ultimul timp unele chiar mortale.

 5. VANATORII DE LA GRUPA COSTESTI PE LA ORELE 13.00 ERAU BETI MANGLA.DE ASTA SE INTAMPLA ASFEL DE ACCIDENTE,POLITISTUL DIN COMUNA DE CE NU II CONTROLEAZA CAND AU LOC PARTIDE DE VANATOARE.

%d blogeri au apreciat: