Google+
Home » Social » O bătrână se zbate între viață și moarte după ce fiul sau a adormit la volan

O bătrână se zbate între viață și moarte după ce fiul sau a adormit la volan

de Răzvan CĂLIN

Accidentul s-a petrecut vineri, pe DE 581, la circa 13 kilometri de Bârlad.

Vineri, după amiază, un grav accident de circulație petrecut la circa 13 kilometri de Bârlad s-a soldat cu trei victime, dintre care două au suferit răni grave. Accidentul s-a petrecut pe Drumul European (DE) 581, pe raza satului Sârbi, comuna Banca, în jurul orei 13.40.

Mașina implicată în accident, un SUV marca Hyundai, era condusă de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Republica Moldova, dar care are dublă cetățenie, fiind domiciliat în București. Alături de el, în mașină, se mai aflau soția sa, de 49 de ani și mama sa, de 77 de ani. Mașina circula din direcția Crasna către Bârlad și, din primele cercetări, se pare că șoferul a adormit la volan pentru o clipă din cauza oboselii. În consecință, autoturismul s-a izbit cu viteză de un cap de pod, pe care l-a distrus, după care a pătruns pe contrasens și s-a oprit tocmai într-un șanț. Marele noroc a fost că, în acel moment, nu a trecut nici o mașină din sens opus, căci altfel era foarte posibil să se producă un accident cu urmări și mai teribile.

Dacă șoferul mașinii a scăpat cu doar câteva zgârieturi, nu același lucru se poate spune despre mama sa. Femeia, în vârstă de 77 de ani, a suferit leziuni atât de puternice încât a fost descoperită în comă profundă de echipajul medical al ambulanței sosită la fața locului. După ce ambulanțierii au reușit să o stabilizeze, bătrâna a fost internată la Secția Anestezie Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului municipal de urgență ”Elena Beldiman”, fiind diagnosticată cu comă de gradul IV.

Medicii bârlădeni sunt rezervați cu privire prognosticul de supraviețuire al femeii. Cât privește soția șoferului, aceasta a suferit o fisură de claviculă și policontuzii. La locul accidentului au fost dislocate nu mai puțin de trei echipaje de ambulanță. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Accidentul s-a petrecut vineri, pe DE 581, la circa 13 kilometri de Bârlad. Vineri, după amiază, un grav accident de circulație petrecut la circa 13 kilometri de Bârlad s-a soldat cu trei victime, dintre care două au suferit răni grave. Accidentul s-a petrecut pe Drumul European (DE) 581, pe raza satului Sârbi, comuna Banca, în jurul orei 13.40. Mașina implicată în accident, un SUV marca Hyundai, era condusă de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Republica Moldova, dar care are dublă cetățenie, fiind domiciliat în București. Alături de el, în mașină, se mai aflau…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: