Home / Invatamant / Scoala nr. 9 Barlad isi deschide post de radio

Scoala nr. 9 Barlad isi deschide post de radio

SC 9În cel mai scurt timp, Școala Gimnazială „Manolache Costache Epureanu” din Bârlad va avea fi dotată cu o stație de radio cu circuit închis. Acest lucru va fi posibil după ce, printr-un ordin al Ministerului Educației și Cercetării Științifice, i-au fost alocați 5.000 de lei în urma obținerii certificatului de Școală Europeană 2015.

„Ne-am gândit că ar fi bine, cu banii primiți, să achiziționăm o stație de radio condusă de elevii noștri care, astfel, își vor putea petrece timpul în mod util, dar își vor putea pune în valoare și talentele. Dorim ca, pe viitor, să colaborăm și cu postul de radio local”, a declarat profesoara Niculina Cărăbăț, coordonator de proiecte europene la Școala „Manolache Costache Epureanu”.
Această unitate școlară a primit calificativul de Școală Europeană cu un punctaj foarte bun (185 de puncte), al doilea din țară după cel al Școlii „George Tutoveanu” (187 de puncte). În județul Vaslui, doar cele două școli au obținut titlul de Școală Europeană 2015. Profesoara Niculina Cărăbăț consideră că această distincție vine ca o recunoaștere a calității învățământului într-o școală cu tradiție. (Mihaela NICULESCU)

În cel mai scurt timp, Școala Gimnazială „Manolache Costache Epureanu” din Bârlad va avea fi dotată cu o stație de radio cu circuit închis. Acest lucru va fi posibil după ce, printr-un ordin al Ministerului Educației și Cercetării Științifice, i-au fost alocați 5.000 de lei în urma obținerii certificatului de Școală Europeană 2015. „Ne-am gândit că ar fi bine, cu banii primiți, să achiziționăm o stație de radio condusă de elevii noștri care, astfel, își vor putea petrece timpul în mod util, dar își vor putea pune în valoare și talentele. Dorim ca, pe viitor, să colaborăm și cu postul…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Consiliul Local Vaslui va acorda 4.144 burse școlare

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

La Bârlad, o investiție de 6 milioane de lei se degradează înainte de a fi recepționată

Sala de sport a Școlii ...

Liceul “Dimitrie Cantemir” Fălciu, în sărbatoare de ziua patronului spiritual

Cei peste 610 de preșcolari ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: