Google+
Home » Social » Daniela Trică, o nouă speranță a gimnasticii bârlădene!
Denisa Spanache si Daniela Trica

Daniela Trică, o nouă speranță a gimnasticii bârlădene!

Răzvan CĂLIN

Gimnasta a câștigat patru medalii la Campionatul Național Individual de Gimnastică Artistică Feminină.

Se poate spune că Daniela Trică este una dintre cele mai promițătoare gimnaste din Bârlad, o veritabilă speranță pentru acest sport pe cât de nobil, pe atât de dur. Ea a participat la finele săptămânii trecute la Campionatul Național Individual de Gimnastică Artistică Feminină, competiție desfășurată la Deva.

Daniela Trică a reprezentat Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad la categoria Juniori II, nivelul 3 și a reușit să-și adjudece nu mai puțin de patru medalii: una de aur la bârnă; una de argint la sărituri și câte una de bronz la sol și individual compus.

”Suntem mândri de rezultatele sportivei Daniela Trică, ea reușind să cucerească patru medalii la această competiție la fel ca și la ediția de anul trecut a campionatului. Ne dorim ca ea să fie sănătoasă, puternică și să abordeze în continuare cu multă seriozitate toate antrenamentele. Doar așa va reuși ca și anul viitor să urce pe podium la campionatul național”, ne-a declarat Liviu Iordache, cel care, alături de Ana Maria Iordache, o antrenează pe Daniela Trică.

Mai spunem că gimnasta bârlădeană este componentă a Lotului Național de Junioare Onești și are ca obiectiv major participarea la olimpiada din anul 2020.

 

About Razvan Calin

One comment

  1. Felicitari Daniela! Imi amintesc de tine cu drag erai inca de la gradinita o ambitioasa! Te pupa d-na educatoare Geanina si iti ureaza multe realizari in continuare!

%d blogeri au apreciat: