Home / Sport / Evoluții bune pentru handbaliștii juniori vasluieni

Evoluții bune pentru handbaliștii juniori vasluieni

de Dorelian David

Tinerii handbaliști vasluieni de la Liceul cu Program Sportiv continuă să obțină succese în cadrul Campionatului Republican al juniorilor. În partidele disputate la sfârșitul săptămânii trecute au fost înregistrate o serie de victorii care le conferă mari șanse în vederea calificării la turneele semifinale.

Juniorii I, pregătiți de prof. Sergiu Bărdiță, șeful catedrei de handbal de la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui, a câștigat cu scorul de 10-0, în urma neprezentării formației LPS Botoșani. Astfel, echipa se află pe locul 3, cu 16 puncte. Gruparea de junioare I (antrenată de prof. Gabriel Chirilă) a întâlnit, în deplasare, formația ACS Tescani. Partida a luat sfârșit cu scorul de 29-28 pentru gazde, după ce la pauză vasluiencele aveau 17-14. Așadar eșec la limită, după un meci în care oaspetele au avut victoria în mână. După acestă înfrângere fetele ocupă locul 5, cu 8 puncte, făcând rocada în clasament tocmai cu trupa care a învins-o. Juniorii II, antrenați de prof. Virgil Bedicov, au evoluat acasă, în compania celor de la LPS Botoșani. Partida a luat sfârșit cu rezultatul de 10-0 în favoarea gazdelor, trupa din nordul Moldovei nefăcând deplasarea. În urma consemnării acestui acestui rezultat vasluienii se află pe locul 4, cu 10 puncte. Junioarele II, pregătite de prof. Ramona Popa, au întâlnit CSS Bacău, în deplasare, în fața căreia a triumfat cu 29-27. Succesul le menține pe vasluience pe locul 5, cu 11 puncte. Cele două echipe, I și II, de juniori III s-au confruntat sâmbătă în meci direct. Mai valoroși, cei dintâi, antrenați de prof. Laurențiu Cozma, s-au impus cu scorul de 23-12 in fața echipei pregătită de prof. Liviu Gugleș Neculai. De remarcat că cea din urmă este alcătuită din jucători mai mici de vârstă și care în primăvara acestui an, la Reșița, a cucerit medalia de aur la juniori IV. Cele două sunt vecine de clasament, pe locurile 3 și 4, cu 15 și respectiv 14 puncte. Echipa de junioare I ocupă, momentan, poziția I, cu 17 puncte, în clasamentul seriei în care evoluează. Echipa antrenată de prof. Constantin Crăciun a întrecut, în deplasare, CSS Bacău, cu scorul de 26-18.

de Dorelian David Tinerii handbaliști vasluieni de la Liceul cu Program Sportiv continuă să obțină succese în cadrul Campionatului Republican al juniorilor. În partidele disputate la sfârșitul săptămânii trecute au fost înregistrate o serie de victorii care le conferă mari șanse în vederea calificării la turneele semifinale. Juniorii I, pregătiți de prof. Sergiu Bărdiță, șeful catedrei de handbal de la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui, a câștigat cu scorul de 10-0, în urma neprezentării formației LPS Botoșani. Astfel, echipa se află pe locul 3, cu 16 puncte. Gruparea de junioare I (antrenată de prof. Gabriel Chirilă) a întâlnit, în deplasare, formația…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: