Google+
Home » Justitie » Încăierare sângeroasă la Discoteca „Paradis” din Bârlad!

Încăierare sângeroasă la Discoteca „Paradis” din Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Patru indivizi l-au bătut și l-au înjunghiat pe un tânăr din Băcani care se afla în clubul bârlădean în noaptea de vineri spre sâmbătă.

La sfârșitul săptămânii trecute, Clubul ”Obsession” (fosta Discoteca „Paradis”) din Bârlad a fost scena unei încăierări sângeroase, în urma căreia un tânăr 25 de ani a fost înjunghiat. Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.50.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Bârlad, a reieșit că Alin Lupu, în vârstă de 25 de ani, din comuna Băcani, se afla în Clubul ”Obsession”. ”La un moment dat, între el și un grup de patru persoane a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia cei patru au tăbărât pe tânărul din Băcani și l-au bătut. În momentul în care tânărul a reușit să scape și a ieșit pe terasa localului, a fost din nou agresat de cei patru indivizi. Mai mult, unul dintre ei l-a înjunghiat în zona hemitoracelui stâng”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

După care, cei patru agresori au fugit de la fața locului. Tânărul a sunat la 112 și în scurt timp la fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și Ambulanței Bârlad. După ce i s-au acordat primele îngrijiri, Lupu a fost transportat la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman”, unde a fost internat în Secția Chirurgie.

Polițiștii bârlădeni efectuează cercetări în momentul de față pentru a-i depista pe cei patru agresori, a căror identitate încă a rămas necunoscută. Dosarul penal este instrumentat pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe.

de Răzvan CĂLIN Patru indivizi l-au bătut și l-au înjunghiat pe un tânăr din Băcani care se afla în clubul bârlădean în noaptea de vineri spre sâmbătă. La sfârșitul săptămânii trecute, Clubul ”Obsession” (fosta Discoteca "Paradis") din Bârlad a fost scena unei încăierări sângeroase, în urma căreia un tânăr 25 de ani a fost înjunghiat. Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.50. Din primele cercetări efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Bârlad, a reieșit că Alin Lupu, în vârstă de 25 de ani, din comuna Băcani, se afla în Clubul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: