Home / Justitie / Urmărit internațional, prins la Albița

Urmărit internațional, prins la Albița

de Marian Mocanu

Un contrabandist de țigări moldovean, dat în urmărire internațională, a fost prins de polițiștii de frontieră vasluieni când încerca să părăsească România.

Un moldovean în vârstă de 34 de ani era căutat de mai multă vreme de autoritățile române, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, bărbatul în cauză, pe numele căruia era emis un mandat de urmărire europeană, s-a prezentat senin, joi, 5 noiembrie, în jurul orelor 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, pentru a merge acasă, în Moldova.

„La controlul de frontieră, verificând actele bărbatului care conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Republica Moldova, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare emis de către Tribunalul Iași, pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor pe teritoriul României. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun”, a declarat inspectorul principal de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

de Marian Mocanu Un contrabandist de țigări moldovean, dat în urmărire internațională, a fost prins de polițiștii de frontieră vasluieni când încerca să părăsească România. Un moldovean în vârstă de 34 de ani era căutat de mai multă vreme de autoritățile române, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, bărbatul în cauză, pe numele căruia era emis un mandat de urmărire europeană, s-a prezentat senin, joi, 5 noiembrie, în jurul orelor 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, pentru a merge acasă, în Moldova. „La controlul…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: