Google+
Home » Social » Violator căutat de polițiști, după ce a batjocorit o sexagenara

Violator căutat de polițiști, după ce a batjocorit o sexagenara

Polițiștii vasluieni au declanșat o anchetă pentru prinderea unui individ care a bătut și apoi a abuzat sexual o femeie de 62 de ani, transportată ulterior la spital, peste care bărbatul a intrat în casă pe timpul nopții după ce a spart ușa de la intrarea în locuința victimei.

O femeie de 62 de ani, din localitatea Bârzești, a fost bătută și apoi violată în locuința de către un individ pe care nu l-a putut identifica.

Politistii sustin ca bărbatul a intrat în casă peste batrana prin forțarea ușii de la intrare și, după ce a lovit-o cu pumnii peste față, a obligat-o să întrețină relații sexuale. Ulterior, individul a dispărut, victima fiind găsită a doua zi de către o rudă de a sa, care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța Poliția și a cere ajutorul unui echipaj medical.
„Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde se află internată și în prezent pentru acordarea de îngrijiri medicale, prezentând leziuni la nivelul feței. În acest caz, se efectuează cercetări pentru identificarea autorului faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.
Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pentru viol și violare de domiciliu

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: