Google+
Home » Invatamant » Cu ei ne mândrim! – Locul I la Campionatul Național de Dans Sportiv

Cu ei ne mândrim! – Locul I la Campionatul Național de Dans Sportiv

de Roxana NĂSTASĂ

Doi copii din Vaslui au cucerit juriul la Campionatul Național de Clase la Dans, de la Cluj și au obținut locul I.

copii dans castigatoriAngel Sebastian Tufă și Sofia Elena Pandelea, de la Școala “Mihai Eminescu” din Vaslui, sunt o pereche de dansatori care au cucerit numeroase premii. Micuții au participat în perioada 7-8 noiembrie la Cluj, la Campionatul Național de Clase la Dans, reprezentând județul Vaslui. Din 800 de perechi de dansatori din toată țara, vasluienii și-au demonstrat calitățile și priceperea la dans și s-au remarcat câștigând locul I la categoria Hobby, 6-9 ani.

La succesul lor au contribuit, în afara instructorului și muncii asidue pe care o depun, părinții, educatoarea Ioana Miron și învățătoarea Luminița Iacob, care au pus câte o cărămidă la temelia acestor copii talentați.

Pregătiți de instructorul Silviu Cojocariu de la Dance Studio Iași, Angel și Sofia au mai obținut premii la dans, care au adus Vasluiului mândrie. Acesta este însă, cu atât mai important cu cât concursul de la Cluj este unul din cele mai importante evenimente din calendarul Federației Române de Dans Sportiv.

Comments

comments

de Roxana NĂSTASĂ Doi copii din Vaslui au cucerit juriul la Campionatul Național de Clase la Dans, de la Cluj și au obținut locul I. Angel Sebastian Tufă și Sofia Elena Pandelea, de la Școala “Mihai Eminescu” din Vaslui, sunt o pereche de dansatori care au cucerit numeroase premii. Micuții au participat în perioada 7-8 noiembrie la Cluj, la Campionatul Național de Clase la Dans, reprezentând județul Vaslui. Din 800 de perechi de dansatori din toată țara, vasluienii și-au demonstrat calitățile și priceperea la dans și s-au remarcat câștigând locul I la categoria Hobby, 6-9 ani. La succesul lor au contribuit,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: