Google+
Home » National » TRAGEDIA din Colectiv: O altă victimă a murit, în Marea Britanie. Numărul celor decedați a ajuns la 49

TRAGEDIA din Colectiv: O altă victimă a murit, în Marea Britanie. Numărul celor decedați a ajuns la 49

O altă persoană rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, marți seară, într-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferată recent, numărul celor care și-au pierdut viața în tragedie ajungând la 49. 

Persoana care a decedat era printre cele nouă transferate, duminică noapte, în spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internată în Liverpool.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană. În 11 zile de la tragedie au decedat alte 22 de persoane, numărul victimelor ajungând, marți, la 49.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite și internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unități sanitare din străinătate, însă cinci au decedat, unul în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda și unul în drum spre Elveția. În spitalele din Capitală mai sunt internate, marți, 76 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 24 în stare critică și gravă, alți 29 de pacienți fiind spitalizați în unități sanitare din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Austria, Israel, Norvegia, Elveția și Germania.

Sursa; mediafax.ro

O altă persoană rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, marți seară, într-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferată recent, numărul celor care și-au pierdut viața în tragedie ajungând la 49.  Persoana care a decedat era printre cele nouă transferate, duminică noapte, în spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internată în Liverpool. În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană. În 11 zile de la tragedie au decedat alte 22 de persoane, numărul victimelor ajungând, marți, la 49. Alte aproximativ 150 de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: