Google+
Home » World » Aviația militară israeliană a atacat poziții situate în apropierea aeroportului din Damasc – surse

Aviația militară israeliană a atacat poziții situate în apropierea aeroportului din Damasc – surse

Avioane militare israeliene au atacat poziții militare situate în zona aeroportului din Damasc, afirmă surse militare siriene citate de cotidianul The Jerusalem Post. 

Presupusul raid aerian israelian a avut loc miercuri seară în apropierea aeroportului din Damasc.

Nu este clar dacă a fost atacat un depozit de armament sau un transport de arme al mișcării șiite libaneze Hezbollah.

Potrivit site-ului israelian Ynetnews.com, alimentarea cu electricitate a aeroportului din Damasc a fost întreruptă miercuri seară și au fost auzite mai multe explozii. Cursele aeriene au fost suspendate.

Autoritățile militare israeliene au refuzat să comenteze informațiile apărute în presă.

Cel mai recent bombardament atribuit Israelului avusese loc pe 31 octombrie, vizând poziții Hezbollah din sudul Siriei.

Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent și cu un conflict militar între serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad, forțele opoziției și grupuri teroriste, inclusiv organizația sunnită Stat Islamic (Stat Islamic în Irak și Siria / Stat Islamic în Irak și Levant). Bilanțul conflictului depășeste 250.000 de morți.

Sursa: mediafax.ro

Avioane militare israeliene au atacat poziții militare situate în zona aeroportului din Damasc, afirmă surse militare siriene citate de cotidianul The Jerusalem Post.  Presupusul raid aerian israelian a avut loc miercuri seară în apropierea aeroportului din Damasc. Nu este clar dacă a fost atacat un depozit de armament sau un transport de arme al mișcării șiite libaneze Hezbollah. Potrivit site-ului israelian Ynetnews.com, alimentarea cu electricitate a aeroportului din Damasc a fost întreruptă miercuri seară și au fost auzite mai multe explozii. Cursele aeriene au fost suspendate. Autoritățile militare israeliene au refuzat să comenteze informațiile apărute în presă. Cel mai recent…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: