Google+
Home » Invatamant » Cine va repara acoperișul Colegiului ”Codreanu”?

Cine va repara acoperișul Colegiului ”Codreanu”?

de Răzvan CĂLIN

Până la începutul săptămânii viitoare va fi desemnată firma câștigătoare a licitației pentru repararea acoperișului de la Colegiul ”Codreanu”.

La începutul săptămâni în curs, la Primăria Bârlad a avut loc deschiderea ofertelor firmelor care s-au înscris la licitația pentru repararea acoperișului Colegiului Național ”Gheorghe Roșca Codreanu”. În cursă s-au înscris trei firme de construcții din județ: una cu sediul în comuna Ștefan cel Mare, una din Vaslui și una din Bârlad.

”Deocamdată, nu a fost desemnat câștigătorul licitației pentru că trebuie să analizăm cu atenție ofertele firmelor înscrise în cursă. Am solicitat deja câteva noi lămuriri acestor firme și le-am oferit un termen de maxim 24 de ore pentru a ne răspunde. Oricum, toate aceste proceduri se vor derula cât mai rapid deoarece ne dorim ca lucrările să înceapă cât mai repede. Cred că până la începutul săptămânii viitoare (16 – 22 noiembrie, n.r.) vom desemna și câștigătorul licitației”, ne-a declarat Aurelian Răducu, consilier în cadrul Primăriei Bârlad și membru în comisia de licitații.

În ultimii doi – trei ani, acoperișul de pe clădirea principală a colegiului bârlădean a început să se deterioreze din ce în ce mai tare, astfel încât s-a ajuns în situația ca umezeala să se infiltreze în sălile de curs de la etaj. Pentru a efectua aceste reparații edilii bârlădeni au alocat de la bugetul local puțin peste 100.000 de lei.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Până la începutul săptămânii viitoare va fi desemnată firma câștigătoare a licitației pentru repararea acoperișului de la Colegiul ”Codreanu”. La începutul săptămâni în curs, la Primăria Bârlad a avut loc deschiderea ofertelor firmelor care s-au înscris la licitația pentru repararea acoperișului Colegiului Național ”Gheorghe Roșca Codreanu”. În cursă s-au înscris trei firme de construcții din județ: una cu sediul în comuna Ștefan cel Mare, una din Vaslui și una din Bârlad. ”Deocamdată, nu a fost desemnat câștigătorul licitației pentru că trebuie să analizăm cu atenție ofertele firmelor înscrise în cursă. Am solicitat deja câteva noi lămuriri acestor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: