Home / Invatamant / Cine va repara acoperișul Colegiului ”Codreanu”?

Cine va repara acoperișul Colegiului ”Codreanu”?

de Răzvan CĂLIN

Până la începutul săptămânii viitoare va fi desemnată firma câștigătoare a licitației pentru repararea acoperișului de la Colegiul ”Codreanu”.

La începutul săptămâni în curs, la Primăria Bârlad a avut loc deschiderea ofertelor firmelor care s-au înscris la licitația pentru repararea acoperișului Colegiului Național ”Gheorghe Roșca Codreanu”. În cursă s-au înscris trei firme de construcții din județ: una cu sediul în comuna Ștefan cel Mare, una din Vaslui și una din Bârlad.

”Deocamdată, nu a fost desemnat câștigătorul licitației pentru că trebuie să analizăm cu atenție ofertele firmelor înscrise în cursă. Am solicitat deja câteva noi lămuriri acestor firme și le-am oferit un termen de maxim 24 de ore pentru a ne răspunde. Oricum, toate aceste proceduri se vor derula cât mai rapid deoarece ne dorim ca lucrările să înceapă cât mai repede. Cred că până la începutul săptămânii viitoare (16 – 22 noiembrie, n.r.) vom desemna și câștigătorul licitației”, ne-a declarat Aurelian Răducu, consilier în cadrul Primăriei Bârlad și membru în comisia de licitații.

În ultimii doi – trei ani, acoperișul de pe clădirea principală a colegiului bârlădean a început să se deterioreze din ce în ce mai tare, astfel încât s-a ajuns în situația ca umezeala să se infiltreze în sălile de curs de la etaj. Pentru a efectua aceste reparații edilii bârlădeni au alocat de la bugetul local puțin peste 100.000 de lei.

de Răzvan CĂLIN Până la începutul săptămânii viitoare va fi desemnată firma câștigătoare a licitației pentru repararea acoperișului de la Colegiul ”Codreanu”. La începutul săptămâni în curs, la Primăria Bârlad a avut loc deschiderea ofertelor firmelor care s-au înscris la licitația pentru repararea acoperișului Colegiului Național ”Gheorghe Roșca Codreanu”. În cursă s-au înscris trei firme de construcții din județ: una cu sediul în comuna Ștefan cel Mare, una din Vaslui și una din Bârlad. ”Deocamdată, nu a fost desemnat câștigătorul licitației pentru că trebuie să analizăm cu atenție ofertele firmelor înscrise în cursă. Am solicitat deja câteva noi lămuriri acestor…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Elevii și studenții merituoși din Banca, sprijiniți de Primărie cu burse

Premieră, în rândul primăriilor din județul Vaslui! Peste o ...

In Memoriam C. D. Zeletin, la Academia Bârlădeană

Momente emoționante, duminică 1 Martie, la reuniunea lunară a ...

Mărțișoarele create de copiii de la CSC 2 au ajuns la sute de bârlădeni

Peste 500 de mărțișoare au fost confecționate și valorificate, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: