Home / Social / Mașini noi pentru Poliția rutieră din județul Vaslui

Mașini noi pentru Poliția rutieră din județul Vaslui

de Marian Mocanu

În dotarea polițiștilor vasluieni a intrat șase autoturisme Volkswagen Polo noi, care vor fi folosite în misiunile rutiere. Cele șase vehiculele vor fi distribuite în întreg județul, pentru a răspunde tuturor solicitărilor participanților la trafic.

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, șase autospeciale Volkswagen Polo au intrat în dotarea poliției rutiere. Vehiculele au fost achiziționate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, și distribuite în toate unitățile teritoriale din țară, incluisv la IPJ Vaslui. Cu această ocazie, pentru autospecialele intrate în dotarea I.P.J Vaslui în cursul anului 2015 și distribuite structurilor de ordine publică au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor de avertizare optico-acustice.

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Vaslui sunt prevăzute cu sisteme de avertizare optico – acustice destinate activităților de poliție rutieră. Cele șase autospeciale Volkswagen Polo sunt echipate cu motor pe benzină, având capacitatea de 1.200 cmc și 90 de cai putere, fiind prevăzute cu sisteme optico-acustice destinate activităților de poliție rutieră.

Prețul unei astfel de autospeciale este de 11.496 de euro, incluzând aici și dotările suplimentare, respectiv rampă de avertizare acustică și optică, acumulator suplimentar, inscripționare și elemente speciale pentru instalarea echipamentelor de comunicații.

 

de Marian Mocanu În dotarea polițiștilor vasluieni a intrat șase autoturisme Volkswagen Polo noi, care vor fi folosite în misiunile rutiere. Cele șase vehiculele vor fi distribuite în întreg județul, pentru a răspunde tuturor solicitărilor participanților la trafic. La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, șase autospeciale Volkswagen Polo au intrat în dotarea poliției rutiere. Vehiculele au fost achiziționate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, și distribuite în toate unitățile teritoriale din țară, incluisv la IPJ Vaslui. Cu această ocazie, pentru autospecialele intrate în dotarea I.P.J Vaslui în cursul anului 2015 și distribuite structurilor…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Casa Județeană de Pensii Vaslui a plătit în luna ianuarie ajutoare de deces de 2,2 peste milioane lei

În prima lună a acestui an, la nivelul Casei ...

Coronavirusul dă peste cap Târgul de Primăvară. Mai multe activități dedicate mărțișorului au fost anulate

de Dănuț CIOBANU  Epidemia de coronavirus care se extinde ...

Pensionarii vor pensii mai mari și contestă la Tribunalul Vaslui deciziile de pensionare

de Dănuț CIOBANU  Zeci de pensionari au formulat contestații ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: