Home / Social / Primul kilometru de asfalt din comuna Cozmești, cu bani de la UE pentru inundații

Primul kilometru de asfalt din comuna Cozmești, cu bani de la UE pentru inundații

Primul kilometru de a asfalt din comuna Cozmești a fost finalizat cu bani de la Uniunea Europeană, repartizați printr-un proiect de modernizare a infrastructurii afectată de inundații, a cărui valoare se ridică la 800.000 de lei.

Locuitorii din comuna Cozmești, mai precis cei din satul Bălești, se pot bucura de primul kilometru de asfalt din comuna lor. Cu o investiție de 800.000 de lei, bani proveniți de la Uniunea Europeană, autoritățile locale au reușit să finalizeze, înainte de începerea sezonului rece, un drum comunal care, înainte de modernizare, nu avusese nici măcar piatră. De altfel, această este una dintre cele mai mari realizări, în cei aproape patru ani de mandat, a primarului Hristache Sima, care, în cursul acestei săptămâni, a făcut recepția lucrărilor de la firma de construcții.
„În ciuda faptului că mulți nu și-ar fi dorit să se întâmple nimic în acest colț uitat de lume, am terminat primul kilometru de asfalt din comună. Pentru cei din Fâstâci și Cozmești, urmează un nou proiect de modernizare a infrastructurii, care va fi depus în cel mult o lună de zile, pe Programul Național de Dezvoltare Rurală, cu finanțare tot europeană”, a declarat primarul comunei Cozmești, Hristache Sima.
Tot în comuna Cozmești s-a reabilitat și primul kilometru de drum din DJ 207 Delești – Fâstâci, lucrarea realizată cu finanțare de la Consiliul Județean. (Ionut PREDA)

Primul kilometru de a asfalt din comuna Cozmești a fost finalizat cu bani de la Uniunea Europeană, repartizați printr-un proiect de modernizare a infrastructurii afectată de inundații, a cărui valoare se ridică la 800.000 de lei. Locuitorii din comuna Cozmești, mai precis cei din satul Bălești, se pot bucura de primul kilometru de asfalt din comuna lor. Cu o investiție de 800.000 de lei, bani proveniți de la Uniunea Europeană, autoritățile locale au reușit să finalizeze, înainte de începerea sezonului rece, un drum comunal care, înainte de modernizare, nu avusese nici măcar piatră. De altfel, această este una dintre cele…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

270 de locuri de muncă vacante la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În cadrul Bursei locurilor de ...

La Iana, un șofer băut a accidentat grav un pieton și mai beat

Un șofer cu o alcoolemie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: