Home / Sport / Steaua-HC Vaslui, în optimile Cupei României la handbal

Steaua-HC Vaslui, în optimile Cupei României la handbal

de Dorelian David

HC Vaslui continuă ședințele de pregătire în vederea partidei cu Danubius Galați, din cadrul rundei cu numărul 12 a Ligii Naționale de handbal masculin. Toți cei implicați direct în bunul mers al formației (conducere administrativă, tehnică dar și jucători) nu concep alt rezultat decât victoria, în întâlnirea care urmează a avea loc duminică, 15 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor.

Până atunci elevii cuplului de tehnicieni Sandu Iacob-Alexandru Axinte se pregătesc intens. Între timp s-au tras la sorți și partidele din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. În întrecerea masculină HC Vaslui se va confrunta cu Steaua, în deplasare. Trupa lui Sandu Iacob are șansa sa în disputa cu ”militarii”, dacă ne gândim doar la faptul, deloc de neglijat, că în meciul din campionat, desfășurat recent, la Chiajna, vasluienii s-au impus cu scorul de 35-31, după o a doua repriză excelentă.

De remarcat și faptul că cel puțin două-trei partide sunt adevărate capete de afiș, adevărate finale. Astfel, întâlnirea CSM București-Minaur Baia Mare va opune campioana și vicecampioana țării. Un alt joc deosebit de interesant se anunță a fi partida de la Târgu Jiu, dintre Energia din localitate și Dunărea Călărași. Nu sunt de neglijat nici jocurile HC Odorhei – Poli Timișoara și HC Dobrogea sud – Potaissa Turda, în care cele patru combatante sunt echilibrate valoric. Intâlnirile din optimi se vor juca intr-o singură manșă, pe terenurile primelor formații extrase din urnă. Confruntările se vor desfășura miercuri, 16 decembrie.

de Dorelian David HC Vaslui continuă ședințele de pregătire în vederea partidei cu Danubius Galați, din cadrul rundei cu numărul 12 a Ligii Naționale de handbal masculin. Toți cei implicați direct în bunul mers al formației (conducere administrativă, tehnică dar și jucători) nu concep alt rezultat decât victoria, în întâlnirea care urmează a avea loc duminică, 15 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor. Până atunci elevii cuplului de tehnicieni Sandu Iacob-Alexandru Axinte se pregătesc intens. Între timp s-au tras la sorți și partidele din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. În întrecerea masculină HC Vaslui se va…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: