Home / Social / Ultima ora: Șoferul unui Logan a intrat cu mașina în stâlp, lângă SC Rulmenți

Ultima ora: Șoferul unui Logan a intrat cu mașina în stâlp, lângă SC Rulmenți

În jurul orei 16, șoferul unui Logan s-a izbit violent cu mașina de un stâlp în apropierea fabricii de rulmenți din Bârlad, în intenția de a evita impactul cu un alt autoturism.

accident-logan stalpAccident stupid pe Bulevardul Republicii din Bârlad, `n apropiere de Secția Profil II a SC Rulmențiaccident_logan_stalp SA Bârlad. Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Bârlad, `n accident au fost implicate două autoturisme: un Renault Clio și o Dacia Logan, ambele `nmatriculate `n județul Vaslui. Mașinile circulau din direcția Rulmenți SA către Centrul Civic. La un moment dat, se pare că șoferul de pe Clio a schimbat brusc direcția de mers și a pătruns pe banda pe care circula Loganul. Din această cauză, șoferul de pe Logan a fost nevoit să tragă puternic de volan, intrând `n coliziune cu un stâlp de iluminat public amplasat pe trotuarul din dreapta.

În urma impactului violent, partea din față a Loganului s-a făcut praf, iar șoferul a suferit leziuni serioase. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Stației de Ambulanță Bârlad, precum și pompieri și polițiști. După ce i s-au acordat primele `ngrijiri, victima a fost transportată la Spitalul municipal de urgență “Elena Beldiman” unde urmează a fi supusă unor investigații medicale. Vom reveni cu amănunte. (Răzvan CĂLIN)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: