Google+
Home » Social » Ultima ora: Șoferul unui Logan a intrat cu mașina în stâlp, lângă SC Rulmenți

Ultima ora: Șoferul unui Logan a intrat cu mașina în stâlp, lângă SC Rulmenți

În jurul orei 16, șoferul unui Logan s-a izbit violent cu mașina de un stâlp în apropierea fabricii de rulmenți din Bârlad, în intenția de a evita impactul cu un alt autoturism.

accident-logan stalpAccident stupid pe Bulevardul Republicii din Bârlad, `n apropiere de Secția Profil II a SC Rulmențiaccident_logan_stalp SA Bârlad. Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Bârlad, `n accident au fost implicate două autoturisme: un Renault Clio și o Dacia Logan, ambele `nmatriculate `n județul Vaslui. Mașinile circulau din direcția Rulmenți SA către Centrul Civic. La un moment dat, se pare că șoferul de pe Clio a schimbat brusc direcția de mers și a pătruns pe banda pe care circula Loganul. Din această cauză, șoferul de pe Logan a fost nevoit să tragă puternic de volan, intrând `n coliziune cu un stâlp de iluminat public amplasat pe trotuarul din dreapta.

În urma impactului violent, partea din față a Loganului s-a făcut praf, iar șoferul a suferit leziuni serioase. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Stației de Ambulanță Bârlad, precum și pompieri și polițiști. După ce i s-au acordat primele `ngrijiri, victima a fost transportată la Spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” unde urmează a fi supusă unor investigații medicale. Vom reveni cu amănunte. (Răzvan CĂLIN)

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: