Google+
Home » National » Cioloș: Nu voi schimba structura Guvernului. Fiecare proiect major va fi negociat în Parlament

Cioloș: Nu voi schimba structura Guvernului. Fiecare proiect major va fi negociat în Parlament

Premierul desemnat, Dacian Cioloș, a declarat, joi seara, după o întâlnire cu parlamentarii PND, că nu intenționează să schimbe structura Guvernului, iar pentru fiecare proiect major în parte vor fi purtate negocieri, astfel încât să fie formată o majoritate în Parlament. 

“Am avut o discuție cu partidele ca să le prezint prioritățile pe care le avem în vedere. Prioritățile mari, pentru că nu o să intrăm în detalii în programul de guvernare și, pe de altă parte, am vrut să văd care sunt sensibilitățile partidelor politice, fiind conștient în același timp că nu o să putem include toate lucrurile precis în programul de guvernare. Eu lucrez acum în paralel pe programul de guvernare și pe indentificarea viitorilor miniștri, deci evident că va trebui să las timp miniștrilor după ce-și preiau portofoliile să vadă ce se poate face”, a spus Cioloș.

Premierul desemnat a afirmat că este conștient de faptul că un Guvern de tehnocrați va trebui să negocieze fiecare măsură în parte în Parlament. “Sunt conștient, fiind un Guvern de tehnocrați, că dincolo de votul de învestitură, majoritățile se vor constitui în Parlament și vor trebui negociate pentru fiecare proiect major în parte. Asta va presupune un dialog intens cu partidele politice”, a spus acesta.

Întrebat dacă are de gând să modifice structura Guvernului, Dacian Cioloș a spus că va păstra actuala formă.

Sursa: mediafax.ro

Comments

comments

Premierul desemnat, Dacian Cioloș, a declarat, joi seara, după o întâlnire cu parlamentarii PND, că nu intenționează să schimbe structura Guvernului, iar pentru fiecare proiect major în parte vor fi purtate negocieri, astfel încât să fie formată o majoritate în Parlament.  "Am avut o discuție cu partidele ca să le prezint prioritățile pe care le avem în vedere. Prioritățile mari, pentru că nu o să intrăm în detalii în programul de guvernare și, pe de altă parte, am vrut să văd care sunt sensibilitățile partidelor politice, fiind conștient în același timp că nu o să putem include toate lucrurile precis…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: