Google+
Home » Social » Cursuri de calificare pentru profesia de bibliotecar

Cursuri de calificare pentru profesia de bibliotecar

Un numar de 26 de vasluieni se vor califica in profesia de bibliotecar, in cadrul primului modul de cursuri, organizat in perioada 2-13 noiembrie la Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” din Vaslui.

De obicei asemenea gen de acțiuni are loc anual in stațiunea Bușteni, insă conducerea instituției vasluiene au facut demersuri pentru ca oamenii sa nu mai bata atata drum.

”Ne-am gândit să-i ajutăm pe cât posibil pe participanți. Astfel, ei nu vor ma fi nevoiți să se deplaseze la Bușteni, unde ar fi urmat să cheltuiască cu transportul, cazarea și masa, pe care le-ar fi suportat din propriul buzunar. Am adus la noi un coordonator de programe de formare profesională din cadrul Asociației Naționale a Bibliotecilor Publice din România, in persoana doamnei Silvia Nestorescu”, ne-a declarat  Gelu Voicu Bichineț, directorul Bibliotecii Județene Vaslui.

Al doilea modul de cursuri de calificare in profesia de bibliotecar este programat in perioada februarie-martie,  anul viitor. (Dorelian David)

Comments

comments

Un numar de 26 de vasluieni se vor califica in profesia de bibliotecar, in cadrul primului modul de cursuri, organizat in perioada 2-13 noiembrie la Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” din Vaslui. De obicei asemenea gen de acțiuni are loc anual in stațiunea Bușteni, insă conducerea instituției vasluiene au facut demersuri pentru ca oamenii sa nu mai bata atata drum. ”Ne-am gândit să-i ajutăm pe cât posibil pe participanți. Astfel, ei nu vor ma fi nevoiți să se deplaseze la Bușteni, unde ar fi urmat să cheltuiască cu transportul, cazarea și masa, pe care le-ar fi suportat din propriul buzunar.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: