Home » Social » Atentie: violator periculos se plimba liber prin judetul Vaslui

Atentie: violator periculos se plimba liber prin judetul Vaslui

de Marian MOCANU
La o săptămână de când un individ mascat a intrat în casă, bătut și violat o femeie în vârstă de 62 de ani din satul Bârzești, violatorul este de negăsit. Deși inițil se credea că violatorul face parte din cercul de cunoscuți ai victimei, polițiștii au extins cercetările și la localitățile învecinate, fiind audiate peste o sută de persoane în acest caz. Anchetatorii nu exclud nici o posibilă răzbunare, dat fiind sălbăticia cu care a fost bătută victima, care a suferit mai multe traumatisme în special la nivelul feței.
Duminica trecută, în miez de noapte, un bărbat rămas deocamdată necunoscut, a pătruns în casa Vioricăi Anton, în vârstă de 62 de ani, din Bârzești, comuna Ștefan cel Mare. Bărbatul, avand fața acoperită, a lovit-o pe femeia care dormea, iar aceasta speriata a încercat să țipe după ajutor. Individul a forțat-o să întrețină relații sexuale, dupa care s-a făcut nevăzut, nu înainte insa de a-i mai administra câteva lovituri, care au lăsat victima în stare de inconștiență.
Când și-a revenit, femeia, plină de sânge, si-a alertat vecinii. Transportată la spital, Viorica Anton a fost diagnosticată cu mai multe traumatisme cranio faciale. Loviturile primite au fost atât de puternice, încât osul nasului, spart de la una din lovituri, a intrat în craniu, iar maxilarul era rupt în mai multe locuri. Mai mult, victima avea una dintre urechi sfârtecate, fie de la o lovitură, fie de la o mușcătură.
În timp ce medicii încearcă să-i reconstruiască fața, polițiștii continuă ancheta pentru depistarea agresorului. Cu toate că au fost prelevate probe ADN și audiate peste o sută de persoane, cercetările fiind extinse și în localitățile apropiate, anchetatorii nu au reușit încă să-l identifice pe violator. audiată, victima nu a putut să dea nici un fel de relații în legătură cu o posibilă identitate a agresorului, mărginindu-se a povesti polițiștilor derularea evenimentelor, și faptul că bărbatul avea fața acoperită cu un material textil de culoare neagră, ceva asemănător unei cagule. Anchetatorii nu exclud nici o posibilă răzbunare din partea unei persoane cunoscute victimei, dat fiind sălbăticia cu care a fost bătută aceasta.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: