Google+
Home » Sport » Aur, argint și bronz pentru atleții bârlădeni la Concursul Internațional de Cros ”Cupa 15 Noiembrie”!

Aur, argint și bronz pentru atleții bârlădeni la Concursul Internațional de Cros ”Cupa 15 Noiembrie”!

de Răzvan CĂLIN

CSS Bârlad a fost reprezentat la această competiție de 43 de atleți.

Sâmbătă, 14 noiembrie, 43 de atleți de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad au participat la Concursul Internațional de Cros ”Cupa 15 Noiembrie” de la Brașov. Concursul are un singur traseu, în lungime de 5 kilometri, pentru toate categoriile de vârstă. Atleții bârlădeni au reușit să aibă o evoluție foarte bună, acumulând mai multe medalii: patru de aur prin Bianca Mihălcianu (categoria 11 – 15 ani), Aura Blioju (Juniori II), Gabriel Chiper (Copii II) și Mihaela Petrea (Tineret); două de argint prin Andreea Rusu (Juniori III) și Ana Maria Călin (Juniori II) și patru de bronz prin Ana Maria Motrera (10 ani), Alexandra Vamă (Copii I), Teodora Popescu (Juniori III) și Elena Cuss (11 – 15 ani).

”A fost un concurs puternic, la care au participat peste 1.000 de atleți din întreaga țară, dar și de peste hotare. Au fost inclusivi atleți din Kenya. Ceea ce ne bucură foarte mult este că atleții noștri au avut o evoluție foarte bună. Mulți dintre ei sunt copii cu care abia am început antrenamentele și iată că deja confirmă că au valoare. Lucru care ne dă încredere că pe viitor putem spera la rezultate din ce în ce mai bune”, ne-a declarat Lucian Bolgar, antrenor de atletism la CSS Bârlad.

Aflată la cea de a XXVI-a ediție, Cupa 15 Noiembrie la Cros este o competiție organizată anual în amintirea revoltei muncitorilor brașoveni din 15 noiembrie 1987. Traseul concursului este exact cel pe care în 1987 coloanele de manifestanți anticomuniști brașoveni l-au parcurs prin oraș.

de Răzvan CĂLIN CSS Bârlad a fost reprezentat la această competiție de 43 de atleți. Sâmbătă, 14 noiembrie, 43 de atleți de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad au participat la Concursul Internațional de Cros ”Cupa 15 Noiembrie” de la Brașov. Concursul are un singur traseu, în lungime de 5 kilometri, pentru toate categoriile de vârstă. Atleții bârlădeni au reușit să aibă o evoluție foarte bună, acumulând mai multe medalii: patru de aur prin Bianca Mihălcianu (categoria 11 – 15 ani), Aura Blioju (Juniori II), Gabriel Chiper (Copii II) și Mihaela Petrea (Tineret); două de argint prin Andreea Rusu (Juniori…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: