Home / Social / Patru angajați de la Rulmenți Bârlad, răniți în accident

Patru angajați de la Rulmenți Bârlad, răniți în accident

de Răzvan CĂLIN

Joi, 12 noiembrie, un accident rutier grav petrecut pe principala arteră a Bârladului s-a soldat cu rănirea a patru salariați de la SC Rulmenți SA. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16, pe Bulevardul Republicii, în apropierea Secției Profil II din cadrul fabricii bârlădene.

accident-logan stalpConform cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Bârlad, vinovat de producerea accidentului este un localnic în vârstă de 56 de ani, care conducea un autoturism marca Renault Clio. Acesta circula din direcția Rulmenți SA către Centrul Civic și în momentul în care a ajuns în dreptul Secției Profil II, a vrut să schimbe banda de mers. Numai că a făcut acest lucru fără a se asigura corespunzător și, în consecință, a acroșat un autoturism marca Dacia Logan, care circula pe prima bandă, în aceeași direcție.accident_logan_stalp

În Logan se aflau patru salariați ai fabricii de rulmenți din localitate, care tocmai ieșiseră din serviciu și se îndreptau către casă. Din cauza impactului violent, Dacia Logan a fost proiectată într-un stâlp de iluminat public amplasat pe trotuarul din partea dreaptă a străzii. Partea din față a mașinii a fost transformată într-un morman de fiare, iar toți ocupanții mașinii, cu vârste cuprinse între 55 și 59 de ani, au fost răniți.

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe care după ce au acordat primul ajutor victimelor, le-au transferat la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Două dintre victime au fost diagnosticate cu multiple fracturi, iar șoferul și cel de al treilea pasager au suferit un traumatism toracic și contuzii. În urma testărilor cu aparatul alcooltest, a reieșit că niciunul dintre cei doi conducători auto nu consumaseră băuturi alcoolice.

 

 

de Răzvan CĂLIN Joi, 12 noiembrie, un accident rutier grav petrecut pe principala arteră a Bârladului s-a soldat cu rănirea a patru salariați de la SC Rulmenți SA. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16, pe Bulevardul Republicii, în apropierea Secției Profil II din cadrul fabricii bârlădene. Conform cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Bârlad, vinovat de producerea accidentului este un localnic în vârstă de 56 de ani, care conducea un autoturism marca Renault Clio. Acesta circula din direcția Rulmenți SA către Centrul Civic și în momentul în care a ajuns în dreptul Secției Profil II, a vrut să schimbe…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Daune plătite de 16.240 lei, prin polițele de asigurare obligatorie a locuinței

La sfârșitul lunii august 2019, ...

Parcul de joacă din zona Crolux – Bârlad intră în proces de modernizare

Locul de joacă pentru copii ...

Bătrân din Bogdănești, lovit de o mașină după ce a încercat să traverseze strada fără să se asigure

Un bărbat de 72 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: