Home » Sport » Umilință maximă pentru Atletico Vaslui

Umilință maximă pentru Atletico Vaslui

Umilință. Și poate că acest cuvânt nu exprimă pe de-antregul ceea ce au simțit fotbaliștii de la Atletico Vaslui în deplasarea de la Galați. Intr-o partidă contând pentru runda cu numărul 12 al Ligii a 3-a la fotbal trupa pregătită de prof. Costinel Botez a fost surclasată cu 8-0 (4-0) de Metalosport.

A fost o intâlnire in care oaspeții au rezistat doar 12 minute. Incepând din acest minut și până la final, amfitrionii au inscris de nu mai puțin de opt ori. Multe nu se pot spune după o asemenea contraperformanță. Punctele au fost realizate de Fl. Istrate (min. 12 și 46), Sevastian (min. 16), Munchiu (min. 28), Bahnașu (min. 42), Mihu (min. 76) și Gohoreanu (min. 84 și 85). După acest insucces la un scor mai mult decât categoric, vasluienii ocupă ultimul loc, cu doar 4 puncte. In ultima etapă a turului, care cu siguranță va fi și ultima pentru această grupare, cel puțin la nivelul ligii a treia, se va desfășura partida Atletico – Inter Dorohoi. Se vor confrunta ultimele două clasate, formațiile cu adevărat cele mai slabe din acest eșalon al fotbalului românesc. Echipa din județul Botoșani a acumulat 5 puncte, in această rundă ea remizând pe propriul teren, 2 – 2, cu Bucovina Rădăuți. (Dorelian David)

Umilință. Și poate că acest cuvânt nu exprimă pe de-antregul ceea ce au simțit fotbaliștii de la Atletico Vaslui în deplasarea de la Galați. Intr-o partidă contând pentru runda cu numărul 12 al Ligii a 3-a la fotbal trupa pregătită de prof. Costinel Botez a fost surclasată cu 8-0 (4-0) de Metalosport. A fost o intâlnire in care oaspeții au rezistat doar 12 minute. Incepând din acest minut și până la final, amfitrionii au inscris de nu mai puțin de opt ori. Multe nu se pot spune după o asemenea contraperformanță. Punctele au fost realizate de Fl. Istrate (min. 12…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: