Google+
Home » World » AVERTISMENTUL lui Putin: ISIS primește fonduri din 40 de țări, inclusiv din state membre G20

AVERTISMENTUL lui Putin: ISIS primește fonduri din 40 de țări, inclusiv din state membre G20

Rețeaua teroristă Stat Islamic primește fonduri din 40 de țări, inclusiv din state membre G20, afirmă președintele Rusiei, Vladimir Putin, citat de site-ul postului Russia Today. 

În cursul reuniunii G20, le-am prezentat colegilor exemple din datele pe care le deținem despre finanțarea filialelor rețelei Stat Islamic de către indivizi. Fondurile provin din 40 de țări, printre acestea figurând și state membre G20″, a declarat Putin într-o conferință de presă organizată după summitul din stațiunea turcă Antalya.

Președintele Rusiei a cerut blocarea urgentă a tranzacțiilor ilegale cu petrol efectuate în Irak și Siria de rețeaua teroristă Stat Islamic.

„Le-am arătat colegilor noștri imagini filmate prin sateliți care arată amploarea comerțului ilegal cu produse petroliere. Coloana de vehicule-cisternă se întindea pe zeci de kilometri”, a spus Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a reiterat disponibilitatea Rusiei de a susține opoziția din Siria în eforturile de a lupta împotriva rețelei teroriste Stat Islamic.

Sursa: mediafax.ro

Comments

comments

Rețeaua teroristă Stat Islamic primește fonduri din 40 de țări, inclusiv din state membre G20, afirmă președintele Rusiei, Vladimir Putin, citat de site-ul postului Russia Today.  În cursul reuniunii G20, le-am prezentat colegilor exemple din datele pe care le deținem despre finanțarea filialelor rețelei Stat Islamic de către indivizi. Fondurile provin din 40 de țări, printre acestea figurând și state membre G20", a declarat Putin într-o conferință de presă organizată după summitul din stațiunea turcă Antalya. Președintele Rusiei a cerut blocarea urgentă a tranzacțiilor ilegale cu petrol efectuate în Irak și Siria de rețeaua teroristă Stat Islamic. "Le-am arătat colegilor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: